Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi a véleményetek a szoptatás...

Mi a véleményetek a szoptatás alatt szedhető fogamzásgátlókról? Negatív vélemény is jöhet!

Figyelt kérdés
Tehát szerintetek véd e eléggé, hogy ne jöjjön kistesó... vagy a babánál okoz valamilyen kárt.. És szedésével mikor jön meg a mensi, ha megjön... Én most fogom elkezdeni a Diamilla nevűt, akinek erről is van tapasztalata, szívesen várom

2015. ápr. 13. 08:37
 1/7 H.Orsolya ***** válasza:
Szia. Bár én nem használtam egyiket se ( azt hiszem 2 fajta van) de a fiamnál utána olvastam. Nekem nem voltak meggyőzőek. Sokan estek mellette teherbe. Nekem az orvosom se javasolta :(
2015. ápr. 13. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:
szia, én azaliat szedtem a hat hetes kontrolltól kezdve, emellett nem volt megvonásos vérzés, védett, rendben volt minden, viszont fél év szedés után elkezdtem pecsételni, többször voltam a dokimnál ezzel a problémával, végül abba kellett hagynom, mert nem szűnt meg a vérzés, szóval nekem pozitív és negatív tapasztalat is volt egyszerre, babámnál semmiféle káros vagy egyéb dolgot nem vettem észre
2015. ápr. 13. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is Azaleát szedtem az első kislányomnál, de szinte rögtön össze-vissza véreztem tőle. A 3. hónapban abbahagytam, és inkább maradt az óvszer. A 2. kislányomnál már bele sem kezdtem. Én valószínűleg nem bírtam, és így nem is bíztam meg benne.
2015. ápr. 13. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Szintén az Azaliát szedtem a 2. kislányom születése után, de fél év után abba kellett hagynom, mert konkrétan 1 hónapig folyamatosan vérezgettem, teljesen megkevert... de nem is bíztam benn igazán, sokan teherbe esnek mellette, még egyszer nem kezdeném szedni, inkább óvszer...
2015. ápr. 15. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:

A beszedett hormon megjelenik a tejben, ezért nem szedtem.

A védettség meg csak addig van meg, amíg rendszeresen szoptatsz, gyakorlatilag a szoptatás miatti csökkent fogamzóképességre segít rá.

2015. ápr. 15. 09:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem semmilyen fogamzásgátlóról nincs jó véleményem, a libidómat a béka segge alávitte és PCOsom lett tőle, így én semmikor nem szedném, főleg akkor nem, ha még gyereket is szeretnék.
2015. ápr. 15. 11:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Cerazette fogamzásgátlót szedtem, az orvos azt mondta,hogy havonta teszteljek,mert nem valami megbízható, 2 hónapig nem véreztem mellette,majd egy hónapig görcsöltem meg véreztem nekem nem jött be abbahagytam, barátnőm meg szinte folyamatosan vérzett pecsételt mellett,még viccelt is,hogy biztos így véd,mert az ember nem tud együttlenni a párjával, másik barátnőm szoptatott szedte a gyógyszert, majd amikor ment rákszűrésre az orvos közölte vele,hogy 14hetes terhes...ikrekkel...
2015. ápr. 15. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!