Mellgyulladás hány nap alatt gyógyul? Részletek lent!
Sziasztok!
A babám 11 hónapos, és nagyon sokat szopizik még mindig, éjszaka is, tejem is viszonylag sok van még. Pár napja viszont valami miatt sokkal kevesebbet kért, inkább csak nyammogott, komfortszopizott, és begyulladt a mellem. Nagyon fáj, az egész csomós, kb olyan, mint amikor belövellt a tej az elején. Mivel lázam is volt, és tiszta vörös, elmentem dokihoz, kaptam antibiotikumot, amit ma kezdtem el szedni. A lényeg, hogy azóta sem akar szopizni, vagy sír, és megfeszül, vagy beveszi, és mivel nem jön egyből, annyira csomós, ezért szívogatja egy kicsit, aztán elfordul. Masszírozom, melegítem, váltogatom a testhelyzetet, próbálok mindent, de hiába. Az lenne a kérdésem, akinek volt már hasonló, hogy az antibiotikum fog segíteni? Mi lesz, ha nem boldogul, és nem fogja kiszívni? Mellszívóval nem megy sajnos, próbáltam. Ill. volt akinek több napig is csomós, kemény volt a melle?
Köszönöm előre, is, eléggé el vagyok keseredve, főleg, hogy nem értem egyik napról a másikra mi történt vele, és vissza fog -e még jönni a tej egyáltalán?!
Hát ez elég rosszul hangzik! Remélem azért idáig nem jutok el. Most este egész ügyesen szopizott, úgy aludt el, kicsit megnyugodtam ettől, néhány csomó el is tűnt, remélem kilábalunk ebből,rendbe jövök, és talán még nem is lesz vége örökre a szoptatásnak sem.
Nagyon köszönöm még egyszer mindenkinek a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!