Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milupa szoptatós mamáknak...

Milupa szoptatós mamáknak való teája növeli a tejcsit?

Figyelt kérdés
Hipp teat akartam, de 4 helyen se volt csak ez. Hol lehetne megvenni?
2008. aug. 27. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Hipp NAtalt én a schlecker nevezetű drogériában szoktam venni.De sztem gyógyszertárban-nagyobbakban is kell,hogy legyen!Amúgy nekünk ez a fajta jött csak be.Laktoherbet ne vegyél attól fáj a baba hasa!!Hiába ugyan azok az összetevők ,sztem más arányban vannak és ezért fáj neki.Sokaktól hallottam.6hetes baba mamája
2008. aug. 27. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia én csak ajálanni tudom a napi 1 alkoholmentes sört.Azóta nagyon sok a tejem.Nekem a szoptatós teák nem váltak be.Próbáld ki ha még nempróbáltad.Ha nagyon kicsi a babád még,akkor naponta 1 pohárral igyál,hogy hozzászokjon és ne fájjon tőle a hasa.1 hét után megihatod az egész üveggel.
2008. aug. 27. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak a folyadék- és vitaminbevitelt tudod növelni ezzel (ha a Milusanra gondolsz), tehát valamilyen szinten ezért növelheti. De nekünk bevált a Lactoherb is, a babám 4 hónapos, és még sosem fájt a hasa. Én is iszom a napi egy alkoholmentes sört is!
2008. aug. 27. 15:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Elnézést ezt nagyon megcáfolom ,hogy fájna már a baba hasa a laktoherbtől , én is ezt iszom már több mint 2 hete!

Olvasd el az összetételét!!!!

igen is jó ez a tea!! Mindenkinek ajánlom!!

Üdv egy több mint 2 hetes babó anyukája!!

2008. aug. 28. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:

A Lactoherb valakinek jó, valakinek nem. Próbáld ki, ha baj van, akkor pedig nem használod tovább.

A'sszem 3. válaszoló voltam

2008. aug. 28. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!