1 hetes kisbabóm szopizás közben nagyon gyorsan veszi a levegőt, ez normális?
Figyelt kérdés
2008. aug. 27. 07:06
1/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem csak azért lehet,mert mivel még picike,és gyenge,biztos hamar elfárad szívás közben. Szopizás közben mindig úgy tartsd,hogy az egész testével veled szemben legyen. Ne csak a feje legyen feléd fordulva,mert úgy még nehezebb a szívás neki.
2/3 anonim válasza:
Igen, mert dolgozik kemenyen a kis draga. Az en kislanyom homloka meg fejecskeje van hogy tiszta viz ugy szivja.
3/3 anonim válasza:
Szia!
szerintem normális ,nálunk is ez van,de az sztem nem normális,hogy beleizzad.akkor sztem nem jön neki elég jól és ezért izzad bele.Azért az sem jó ha megkínlódik vele mire jóllakik,mert a végén ezt fogja megunni..6hetes baba mamája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!