Hogyan csökkentsem az egyik mellemben a tejtermelés?
Figyelt kérdés
Igény szerint szoptatom a 10 napos fiamat, és rengeteg tejem van. A fagyasztóban már 1 liter anyatej le van fagyasztva. Mit csináljak, hogy csökkenjen a tej? A tejleadó reflex is nagyon erős, evés közben nem is kell nagyon szívnia, mert úgy folyik, hogy köhög, és félre is nyeli. A másikban egész jól beállt már, na de ez? Váltott mellből szoptatom, a méretén is látszik, hogy melyikben van több.
Köszi a válaszokat.
2015. ápr. 5. 09:12
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ilyen egyszerű, mert akkor csak a híg tejet kapja, ami nem olyan tápláló.
2015. ápr. 5. 11:10
3/8 anonim válasza:
Akkor fejd le a híg előtejet, mielőtt megszoptatod.
4/8 anonim válasza:
Szerintem várjál még a csökkentéssel! Most fog jönni nektek a 2 hetes majd a 6 hetes fejlődési ugrás és akkor jóval többet fog enni a baba! Általában 8 hetes kor körül beáll magától a tej termelés! 3 gyerekes anyuka
5/8 anonim válasza:
Meg ha fejed pluszba akkor ne csodálkozz, hogy sok van.
6/8 anonim válasza:
szerintem is várj,be fog állni. még az elején vagy. az első hónapokban ez beáll. 3-5 hónap között szinte cseppre :-) várj még,ha később is sok lesz,visszatérsz rá
7/8 anonim válasza:
Varj meg. Nagyon nagyon az elejen vagytok. En is teleraktam a fagyasztot az elso ket hetben tobb liter tejjel. Fejtem szoptatas utan, ha meg mindig feszult. Nekem volt, hogy konkretan oklendezett mar a tejtol, mert annyira erosen spriccelt. Nekem 3 het alatt allt be, szoval szerintem nincs ok aggodalomra. Szoptass valtott mellbol, es fejd le, ha nagyon feszul. Nekem ez jott be. Remelem tudtam segiteni. Gratulalok a kisfiadhoz :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor egy kicsit türelmesebb leszek. Csak furcsa, mert az első babánál nem volt ilyen sok tejem. Akkor belövellt, 2 napig szenvedtem, aztán annyi volt.
2015. ápr. 5. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!