Hogyan adjam oda a lefejt tejet, ha szopizás után bealszik?
Ha belaszik a cicin, akkor én ügyesen leválasztom, és hagyom aludni. Az én babám általában pár perc múlva felébred, és rájön, hogy éhes, akkor adom oda a pótlást. Ha mégsem kell, akkor megy a hűtőbe a tej, és napközben még oda tudom adni. Én cumisüvegből pótolok, és nem szokott le a ciciről, úgyanúgy keresi, ha éhes.
Szerintem fog ő egyre többet szopizni, ha már nem fárad el benne olyan nagyon. Egy-két hét, és biztos rendeződik minden!
Ne adjatok már cumisüveges bíztatást, légy szíves! Az, hogy xy gyerekénél nem okozott gondot, nem garancia arra, hogy most sem fog! Aki "megúszta", örüljön neki, szerencséje van, de ne bíztasson mást arra, hogy nyugodtan használja.
Egyesek igen könnyen le tudnak szokni a szopiról és még nehezebb őket utána visszaédesgetni - amit nem a "tanácsadónak" kell megkínlódnia. Előre nagyon nem lehet tudni, hogy "érzékeny"-e rá a baba vagy sem. Én mindenképp a kockázatkerülést választanám, mert könnyebb megelőzni, mint utólag kezelni. Lehet, hogy kényelmesebb az üveg, de ne ez legyen a fő szempont!
A kérdésre pedig az a válaszom, mint az első válaszolóknak: hagyd nyugodtan aludni, ha éhes (pontosabban szopizni szeretne), azt tudni fogod. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!