Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért kap néha hisztirohamot...

Miért kap néha hisztirohamot a 3 hetes babám szopizás közben?

Figyelt kérdés
Kézben tök jól el van, nem sír, de ahogy odaemelem a cicihez elkezd sírni, kapálózni, pedig még be se kapta. Próbálkozunk az evéssel továbbra is, de csak kapálódzik, nem kapja be normálisan. Aztán kézbe veszem, megnyugszik, majd újra csak odaemelem, de ahogy odarakom elkezd sírni, ordítani. Ez miért van? Pedig látom rajta, hogy éhes. Tegnap délután 3 órán keresztül ezt csinálta, majd a végén lenyugodott, végre szopizott és elaludt. De aztán este újra elkezdte és sajnos tápszert adtam neki, mert már én sem bírtam tovább, teljesen ki voltam merülve, sírógörcsöt kaptam. A tápszert megette, de nem akarom hogy mindig ez legyen rá a megoldás. Mit tehetnék? Miért csinálja ezt? :(((
2011. nov. 15. 09:23
 1/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ilyenkor nem a hasa fáj, mert olyankor máshogy viselkedik, de minden szopi előtt adok neki Infacolt.
2011. nov. 15. 09:25
 2/10 anonim ***** válasza:
56%

Büfiztesd meg alaposan szopi. A szoptatás nem lóverseny, idő kell neki.

Azt pedig most vésd az eszedbe, h 1 éves koráig nem hisztizik a baba, hanem jelzősírást hallatt. Ennyi idős babának nincs akarata csak diszkomfortja.

2011. nov. 15. 09:29
 3/10 anonim ***** válasza:
*alaposan szopi közben is
2011. nov. 15. 09:30
 4/10 anonim ***** válasza:
fejd ki a tejet és add oda cumisüvegbe
2011. nov. 15. 09:36
 5/10 anonim ***** válasza:

ilyen volt a középső lányom. 16 hetes koráig csinálta minden nap délutántól éjfélig. én a hasfájásra fogtam.

már 4 éves, de azóta is emlegetjük, hogy tudott ordítani.

2011. nov. 15. 10:18
 6/10 alaszka ***** válasza:
Ha még be sem kapja és úgy sír az tényleg fura. Nem használsz valami erős illatú tusfürdőt, parfümöt, valamit, ami nem tetszik neki?
2011. nov. 15. 12:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a testhelyet nem tetszik neki. Itt van egy csomó jó tipp a szoptatással kapcsolatban: [link]
2011. nov. 15. 15:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Jaj bocsi nem jót linkeltem. Ez az amire gondoltam bár az előző sem hülyeség... : [link]
2011. nov. 15. 15:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Testhelyzet váltást már próbáltam, de úgy is sírt. Cumisüvegből tényleg megissza a lefejt tejet, de nem tudok annyit lefejni, mint amennyi szopizással kijönne belőle. Pl. megnyomom a cicim, jön belőle a tej, de a mellszívóval meg nem jön belőle semmi.
2011. nov. 15. 17:59
 10/10 anonim ***** válasza:

akkor fejd le kézzel

ha megyünk valahova és gyorsan kell lefejnem nagyobb mennyiségű tejet akkor kézzel fejek, mert többet lehet így

a gyereket vedd figyelembe ha cumisüvegből megeszi akkor ne legyél lusta kézzel fejni

2011. nov. 15. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!