Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tapasztalt anyukák! Jó csinálom?

Tapasztalt anyukák! Jó csinálom?

Figyelt kérdés

Kisfiam 6 hetes 4070g. Tápszeres. 6 szor eszik, 120-130ml. Ő enne többet, de én nem nagyon hagyom, mert mindig vissza bukja, (elég sokat),és a hasa is fáj. Szegény nem tudja mennyi elég, enne amennyi van!! De barátnőm így is rosszul van mennyit eszik, hogy ez rengeteg ne adjak neki ennyit.Pedig ő még többet is enne. Hogy csak 100ml-ket ehetne. Kitágul a gyomra stb...

Szerintetek is sok amennyit eszik?

2010. febr. 18. 07:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én vegyesen táplálom a babámat és rengeteg eszik.Ha ilyen sokat esik (bár az én babám kisebb, de többet megeszik), akkor a z etetést 2-3szor szakítsd meg és közbe büfiztesd.
2010. febr. 18. 08:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Minden gyerek más, így mások az igényei is. Adj neki annyit, amennyit szeretne, ne hallgass másokra, te ismered legjobban a babádat, és gondolom nem akarod éheztetni:) Csak hogy lásd a különbséget: barátnőm lánya 2 hónappal idősebb a fiamnál, és a kezdetektől 100 ml fölött evett, egy hónaposan a normál adagja 180 ml volt evésenként. Az én fiam még most, 7 hónaposan sem eszik ennyit, neki a max mennyiség 120 ml volt, de korábban 60-80-akat evett. Mivel így is gyarapodott, nem foglalkoztam vele, a hozzátáplálás kezdetére utolérte súlyban a kislányt, tehát ennyit számít, hogy milyen a gyerkőc. Úgyhogy nyugi, és jó babázást!
2010. febr. 18. 08:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzőekkel, csak annyit tennék hozzá, hogy próbáld kisebb lyukú cumival, hogy lassabban jöjjön neki a papi. Így jobban megdolgozik érte, hamarabb elfárad, és lassabban telik meg a pocija.
2010. febr. 18. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!