Miket egyek, hogy tejem is maradjon és ne legyek ilyen
dagi?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt nézem, hogy aki szoptat az milyen vékony. Hát én nem, mióta megszültem kövérebb vagyok, mint előtte. 7 hónapos a kisfiam szeretném még szoptatni, de már nem szeretem magam, mert semmi ruha nem jó már rám.
2015. márc. 30. 10:57
1/7 anonim válasza:
Tej csak akkor termelődik, ha nagy mennyiségű folyadékot viszel be. Egy nem szoptató szervezetnek kell napi 2.5 liter, tehát ennél sokkal-sokkal többet kell innod.
Valaki azt mondja, ha megeszik egy tábla Milkát, akkor lesz sok teje. Lehet, mivel zsíros. Vagy a péksüteménytől. Nem is kétlem, h használ. De gondolj bele, ha valaki hónapkig eszik napi egy tábla Milkát...
2015. márc. 30. 11:25
2/7 anonim válasza:
megértem amit mondasz, terhesség alatt amit híztam azt a szülőszobán hagytam, viszont a szoptatás első hónapjaiban feljött majdnem 10 kiló, úgy hogy egészségesen ettem, nem sokat, odafigyelve. És ez nem is mozdul, pedig már edzésre is járok hónapok óta. pont 7 hós a fiam, én úgy gondolom, hogy ez a tartalék akkor fog mozdulni ha abbahagyom a szoptatást..
2015. márc. 30. 11:58
3/7 A kérdező kommentje:
Az edzés nem befolyasolja a tejed mennyiségét? Sajnos én terhességem elött nem mozogtam aktìvan, így még most sem.
2015. márc. 30. 12:30
4/7 anonim válasza:
En egy hete szultem, 78 kg-al mentem szulni es 74-el jottem ki csutortokon... A baba 3 kg... Majdnem sirva fakadtam mikor tukorbe neztem... Szopizik a baba es mar van fel liter tejem a fagyasztoba. Eszek fott zoldseget, leveseket, ettem felvagottat, napi 3-4 almat, reggelire tej zabpehellyel... Kenyeret viszont nem ettem miota hazajottem... Ma mar csak 70 kg voltam... :-D persze egy hettel szules utan minusz 8 kilo nem jelent semmit, de a korhazban nagyon sok vert vesztettem, sok volt a vizem is, plusz placenta... meglepett az ertek amit a merleg adott... Eszek.meg sok joghurtot, egy kis citrusfelet, fotthust, S megprobalok nem sokat enni... inkabb tobbszor kevesebbet. S iszok sokat... Jon a tavasz, nyar, tobb lesz a zoldseg, gyumolcs... A kenyer elhagyasa is szerintem sokat jelent.
2015. márc. 30. 13:03
5/7 anonim válasza:
Ez a folyadékos dolog érdekes, mert én napi másfél liter folyadéknál biztos nem iszom többet, ráadásul diétás a kajám is, illetve edzem napi szinten, hogy lemenjenek a kilók. A fagyasztó pedig tele tejjel...
Én is mindenképp a szénhidrátcsökkentett étrendet javasolná, és el kell kezdeni mozogni, mert anélkül nem biztos, hogy mozdulni fog lefelé a súlyod. De az is lehet, hogy te az a típus vagy, akinek szoptatás után indulnak meg lefelé a kilók.
2015. márc. 30. 13:26
6/7 anonim válasza:
javasolnék. előző voltam.
2015. márc. 30. 13:27
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, akkor majd figyelek az etkezesre (sok kenyeret eszem) es elinditom a szobabiciklimet :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!