Nekünk ennyi volt a szopizás? Kétségbe vagyok esve!
Ittam az alk.mentes sört, bár még a szagától is rosszul vagyok, nekem sajna nem vált be. Ittam 2 nagy kortyot, utána ettem egy kocka csokit, így tudtam meginni, mert egyébként elviselhetetlen volt nekem.
Most fejeztem be az Urtica uters 5ch-t, az első "kúrán" vagyok túl, de nekem ez sem segít. Ma estére egy csepp tejem sem volt. A fiam csak szenvedett, próbáltam lefejni, hogy úgy odaadjam neki, 1 óra alatt 10ml sikerült, mindkét mellből összesen. Volt a fagyóba vésztartalékom, annak az utolsó darabját (2dl) adtam oda neki, de nem tudom, hogy holnap mi lesz.
Iszom a teát, már többfélét kipróbáltam, eszek rendesen, iszok még a tea mellett is sok folyadékot, pihenek eleget, a fiam 2 óránként cicin van. Semmi sem segít.
Mi lesz így velünk holnap este?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kedves utolsó! Nem vagyok tiszta stressz, mert mint írtam, volt lefagyasztva tej, eddig megoldottam azzal a pótlást. Csak tegnap elfogyott, már majdnem minden serkentőt kipróbáltam, és nem tudom, hogy mi lesz este, ha nem fogom tudni pótolni a vacsit.
Kipróbálom a görögszénamagot, meg a két napos "semmittevést". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!