Mi történt tegnap este? Úgy kétségbeestem!
Bizonyára. Én próbálnám serkenteni a tejem mennyiségét a helyedben.
Kitartás!
Szerintem nem kell mindenkepp hozzataplalni. Az en fiam nagy babanak szuletett es elete elso harom napjat az intenziven toltotte, ahol nem tudtam szoptatni az ottani hektikus korulmenyek kozott cukros oldattal, cumisuvegbol etettek. En fejtem a melleimet font az osztalyon, hogy legyen tejem, de miutan visszakaptam a gyereket az elso napokon nagyon nem akart sikerulni a szoptatas. Tokre paraztam, hogy mi lesz velunk. Szerencsere o eros baba volt es mindig ehes, igy hamar megtanult szopni, es az elso fel evben gyakorlatilag ketorankent szopott, mindket cicit uresre. Sokszor voltak estenkent ilyen szituk nalunk is. Megetettem, elaludt, aztan egy ora mulva felebredt, orditott, en azt hittem ehes, de nem volt tejci, o ezen beragott es megjobban orditott, frusztraltsagomban en meg sirtam…. Aztan rajottem, hogy amikor felebredt nem is azert orditott mert ehes, hanem mas baja volt, de ha nem kezdtem el panikolni, rangatni, hanem csak odavettem magam melle az agyba es odabujtam hozza es tok nyugisan smuzoltam vele, akkor hamar lenyugodott es visszaaludt. Probald ki. Tudom, hogy ilyen pici babanal, foleg, ha az elso gyerek, az ember nagyon remult es tehetetlen tud lenni… de nem mindig ehsegrol van szo, ha orditanak. Sok sikert neked!
14 hos es 25+6 napos mami
Kéthetes korban van egy növekedési ugrás. Nézd meg ezt
meg az egész sorozatot, használj fel belőle mindent, ami konkrétan Neked segítséget jelenthet, könnyű szívvel felejtsd el a többit, és eszedbe ne jusson kétségbeesni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!