Szoptatás alatt nagyon lefogytam. Szeretnénk lassan egy tesót, de a védőnőm azzal riogat, hogy nehezen fogok teherbe esni. Más is volt hasonló helyzetben?
Köszönöm a gyors válaszokat.
Nem akarok felhagyni a babaprojekttel. Vagyis még csak most kezdenénk. :) Én is úgy gondolom, hogy ha a szerveztem kész, hogy babát várjak újra, akkor 50 kg-osan is menne.
Csak elgondolkoztam a szavaim, mert nem akarom magamat leamortizálni a "nagylányom" miatt sem.
szia
én 40kg-val első gyógyszermentes hónapban lettem babás.engem meg mindenki azzal riogatott,hogy nemtudom végig kihordani, koraszülött lesz.hát 39.héten szültem egy 3130gr-os kisbabát.
ne foglalkozz senkivel, magatokra hallgassatok.
sok sikert
18hós kisfiú anyukája.
Szia, én terhesség előtt 60 kiló voltam (174 cm). Szülés után 2 hónappal már csak 52 kiló voltam.
10 hónapig szoptattam, 12 hónaposan jött meg először, aztán 13 hónaposan még egyszer, és most 14 hónaposan 5 hetes terhes vagyok.
Én nem szednék a helyedben semmi ilyesmit, inkább koncentráljatok a babára, igyál gyógyteákat, figyeld a peteérésedet. Nekem szopi alatt egyáltalán nem volt peteérésem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!