Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Pici babát szoptatók, mivel...

Pici babát szoptatók, mivel fürödtök?

Figyelt kérdés

Másfél éve, mikor lányom született, találtam a DM-ben (Rossmannban?) egy termékcsaládot, mely kismamákat célzott. Ebben találtam kismama tusfürdőt, semleges illattal, de mégis kellmes érzés volt vele fürödni, és nem volt drága sem. Most ilyet nem találtam, az üzletben azt mondták, nincs ilyen termékcsalád.

De minden egyéb szokványos tusfürdőt erősnek találok szoptatáshoz.

Ti mit használtok?

2010. febr. 9. 23:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan azt használtam mint azelőtt, Palmolive. Kellemes az illatuk.
2010. febr. 9. 23:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanazt használom, mint elötte. Vagy Johnson's v. Palmolive tusfürdőt. A babám nem ellenkezett soha, hogy nem tetszeik neki.
2010. febr. 10. 00:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Baba tusfürdőt használok, a mézes-kamillásat, meg van itthon dove is.

/Z/

2010. febr. 10. 07:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt, mint előtte. Palmolive aromaterápiás.
2010. febr. 10. 08:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanazt használom, mint előtte:Dove. Már a kórházban is ezt használtam, így a kislányom megszokta, hogy anya illatához ez is hozzátartozik. A tej illatát nem nyomta el, mert még én is éreztem :) A kislányom már 17 hónapos, még most is szopik, nem hinném, hogy bármi gond lett volna a tusfürdővel...
2010. febr. 10. 08:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is ugyanazt használom, és szintén Palmolive, ebből viszont mindig 3 féle van itthon, mert attól függ, melyik illathoz van kedvem.

Nem gondolom, hogy egy tusfürdőnek olyan intenzív illata lenne, hogy bármi probléma lenne szoptatásnál.

Mondjuk én mindig este az utolsó szopi után zuhanyzom, és hajnalban szopik megint, de akkor is így volt, mikor keltem 1-2-kor éjjel.

Parfümöt nem használok, de zuhi után én még rexona izzadásgátlót is szoktam fújni. A babák úgyis az "anyaszagot" érzik, nem a pacsulikét.

Egyébként nem a Babydream termékekre gondoltál? Rossamnn-os. Én is azt használtam terhesen. A DM-ben pedig babylove-ot lehet kapni.

2010. febr. 10. 11:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Baba tusfürdő.

De ismerek olyan valakit, aki a baba fürdetőkrémével fürdik!

2010. febr. 10. 11:22
 8/9 A kérdező kommentje:

Na, köszönöm, akkor nem vagyok megrémülve. Nem tudom melyik termék volt, lehet inkább rossmanos, mert sárga volt, nem kék. De egyikben sem találtam most, pedig vettem volna.

Általában én is babával fürdök itthon, de most épp a liliomos van, és elég erős az illata, akkor majd veszek sima lanolinost, vagy vitaminost.

Szopott lányom is szépen, nem volt gond, csak gondoltam nem zavarom meg erős illattal, ha nem muszáj.

A babáéval biztos nem fogok fürödni:-(( :-))

2010. febr. 10. 11:27
 9/9 Vilcsianyuja ***** válasza:
Én levendulás Palmolive-t használok, mióta kijöttem a kórházból. Pedig én is beszereztem relatíve semleges illatú tusfürdőt, mert javasolták, a kórházban még azt használtam, de itthon megbátorodtam :) Szerintem ez a levendulás "aromaterápia" (mindig a késő esti szopi előtt igyekeztem megfürödni) segített abban, hogy a babám két esetet kivéve a korai időszakban éjszaka gyönyörúen alszik, és csak hajnalban kell egyszer szopiztatni.
2010. febr. 10. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!