Pici babát szoptatók, mivel fürödtök?
Másfél éve, mikor lányom született, találtam a DM-ben (Rossmannban?) egy termékcsaládot, mely kismamákat célzott. Ebben találtam kismama tusfürdőt, semleges illattal, de mégis kellmes érzés volt vele fürödni, és nem volt drága sem. Most ilyet nem találtam, az üzletben azt mondták, nincs ilyen termékcsalád.
De minden egyéb szokványos tusfürdőt erősnek találok szoptatáshoz.
Ti mit használtok?
Szia!
Baba tusfürdőt használok, a mézes-kamillásat, meg van itthon dove is.
/Z/
Én is ugyanazt használom, és szintén Palmolive, ebből viszont mindig 3 féle van itthon, mert attól függ, melyik illathoz van kedvem.
Nem gondolom, hogy egy tusfürdőnek olyan intenzív illata lenne, hogy bármi probléma lenne szoptatásnál.
Mondjuk én mindig este az utolsó szopi után zuhanyzom, és hajnalban szopik megint, de akkor is így volt, mikor keltem 1-2-kor éjjel.
Parfümöt nem használok, de zuhi után én még rexona izzadásgátlót is szoktam fújni. A babák úgyis az "anyaszagot" érzik, nem a pacsulikét.
Egyébként nem a Babydream termékekre gondoltál? Rossamnn-os. Én is azt használtam terhesen. A DM-ben pedig babylove-ot lehet kapni.
Baba tusfürdő.
De ismerek olyan valakit, aki a baba fürdetőkrémével fürdik!
Na, köszönöm, akkor nem vagyok megrémülve. Nem tudom melyik termék volt, lehet inkább rossmanos, mert sárga volt, nem kék. De egyikben sem találtam most, pedig vettem volna.
Általában én is babával fürdök itthon, de most épp a liliomos van, és elég erős az illata, akkor majd veszek sima lanolinost, vagy vitaminost.
Szopott lányom is szépen, nem volt gond, csak gondoltam nem zavarom meg erős illattal, ha nem muszáj.
A babáéval biztos nem fogok fürödni:-(( :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!