Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt hogy tudtátok...

Szoptatás alatt hogy tudtátok leadni a zsírpárnákat a hasról?

Figyelt kérdés
Második gyerkőc, elsővel is, másodikkal is 5 kiló plusz, tehát kb. 10 kilót kellene leadnom. Igazából a hasamon megjelent zsírpárnák zavarnak, de a szoptatás alatt nem lehet diétázni, 3,5 hónapja volt a második császárom, hasizom gyakorlatot sem javasolnak még. Ennyi idő után szerintetek már lehet hasizom-gyakorlatokat csinálni? A szoptatás alatt nálunk az a gond, hogy szinte semmilyen zöldséget nem lehet enni, mert mindentől puffad a kis babám, ehhez jön a tejfehérje érzékenység, tehát elég egyoldalú az étkezésem (sült hús, burgonya, rizs, kenyérféleségek, tojás...)
2015. febr. 1. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

az én dokim azt mondta, 6 hét után már nyugodtan lehet barmilyen hasizom gyakorlatot vegezni, felulest is. azonban en is olvastam a neten hogy a teljes felules csaszar utan nem javallott, ezert a jovahagyasa ellenere csak haspreseket csinalok. ket naponta tornazom. 10 perc helybenfutas-ugralo kotelezessel inditok, utana mar csak erosites vegett haspres es combgyakorlatoo.( kb 10 kg van rajtam is). A zsirparnak kulcsa a zsiregetes, azt csak futassal, biciklivel, ugralokotelezessel ilyesmivel lehet eltuntetni es persze dietaval. utana johet a helyi alakformalas, a hasizom gyakorlatok. de ezek nem fogyasztanak.

Tehat barhogy is tornazol, eloszor.10-20 perc aktiv zsiregeto mozgast vegezz, haspresezni majd raersz ha mar lement a 8 kg addig ugysem lesz lapos hasad ha.megbuggyansz se :)

A dietat en is hanyagolom persze hisz szoptatok,.de.ugy vettem eszre h 20 perc tornatol nem csokken a tejem.

2015. febr. 1. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:
én csináltam hasizomgyakorlatokat császár után 3 hónappal napi 3x30-at,a tejem ugyanannyi volt, de 1hétre rá begyulladt a hátam, úgy fájt a gerincem a sok terheléstől (takarítás, babaemelgetés+ még ez is), hogy egy poharat nem bírtam felemelni 2 hétig. Szóval csak óvatosan a tornával.
2015. febr. 1. 22:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi Lányok a választ:-) hasznos volt:-)
2015. febr. 1. 22:18
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

NINCS helyi zsírégetés. A tested dönti el genetikai/hormonális alapon, hogy honnan kezdi el először bontani a zsírt.

Szénhidrát diéta és amint orvosilag engedélyezett, súlyzós edzés. A nagyobb izomtömeg növeli az alapanyagcserét, illetve feszesebb külsőt biztosít.

2015. febr. 1. 22:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak van igaza, de csinálhatsz akármilyen gyakorlatot ha közben eszed a kenyeret nem lesz lapos hasad. Kenyeret, krumplit és hasonló vackokat tessék kiiktatni az étrendből, a rizsben is van elég szénhidrát, de nagyon jó a zab is, köles, ami tetszik. Ha nagyon muszáj néhanapján teljeskiörlésű/rozs kenyeret egyél, de jobb lenne ha azt se. Biztos, hogy semmilyen zöldség nem jó? Répa, uborka esetleg? Mert ezzel így a szervezeted vágod tönkre jelenleg úgy eszel, hogy szénhidrát, zsír a maxon, rost, vitamin nulla.
2015. febr. 1. 23:04
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

elobb kell lefogyni es utana alakformalni +feszesiteni, sulyzoval nem fog lefogyni...

zsiregeto sportok, amik amugy sem terhelik meg a hatad, hasad: futas, kerekpar, ugralokotel.

mellette erositheted a hasad haspressel, de meglatszani nem fog mig le nem fogysz, a haspres meg nem fogyaszt.

azt jol irja az elottem szolo h ez bő kenyérféle fogyasztas nelkul nem fog menni.

es azonban egy napig ha nem eszem kenyeret, masnap alig tudok fejni. es most ez a legfontosabb. vard ki a szopi veget.

2015. febr. 2. 01:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:-) Zöldségek közül az uborka,borsó,répa,pritaminpaprika. Ennyit ehetek büntelenül:-( Nehéz így kiiktatni a krumplit, rizst. Fehérkenyeret nem eszem, nem szeretem, csak teljes kiőrlésű rozst szoktam néha.
2015. febr. 2. 06:58
 8/9 anonim ***** válasza:

A borsót bírja? Pedig az tényleg puffaszt.

A krumplit váltsd ki répával, a fehér kenyeret teljes kiőrlésűre, és iktass be zabot az étrendedbe. Pl jó tízórai- uzsonna pár házi zabkeksz almával.

Próbálj több zöldséget enni, akár nyersen!

2015. febr. 2. 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Súlyzós edzés bizony fogyaszt. Az izomtömegnek nagyobb a kalóriaigénye, ezért nyugalmi állapotban is több energiát igényel.

De tessék megcáfolni bármilyen anatómiai leírással, ahol ennek az ellenkezőjét állítják.

2015. febr. 2. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!