Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitol apad a tejem egyik...

Mitol apad a tejem egyik naprol a masikra? Visszahozhato meg?

Figyelt kérdés
Csaszaros voltam, nehezen indult, de aztan okes volt. Szepen termelodott, pont amennyi kell, sot.....ejjelente mar folyt is. 2 napja viszont apadni kezdett. Teny, hogy kevesebbet ettem picit es a folyadek is kevesebb volt talan, de ez eleg, hogy ilyen hamar elkedjen apadni? Szegeny babam csak kuzd vele, mert fele annyit nem tudok adni neki, amit kene. Ma mar potolnom kelett. Most gyorsan elkezdtem nagyobb mennyiseget inni. Alkoholmentes sort, tejszaporito teat, meg eszem is........visszajon meg a rendes mennyiseg???? Jah es szoptatok is 2-2 es fel orankent. Azzal kezdem es csak a vegen adok tapszert, hogy ne rontsam a termelest. "egy honapos kisfiu anyukaja"
2015. febr. 1. 11:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Tedd minél többször mellre! Az se baj ha óránként. Mellette igyál minél többet!!!
2015. febr. 1. 11:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Teszem teszem.... :) most alszik, azert nem keltem fel. Ittam egy metes sort, meg iszom a teat, vizet! Rajta vagyok az ugyon, csak felek... :/
2015. febr. 1. 12:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Fejni tudsz?
2015. febr. 1. 12:49
 4/8 anonim ***** válasza:
én 3hétig szinte egész nap fejtem és szoptattam, úgy vissza is hoztam a nulláról nagyon sok lett. a 2 2és fél óra az kevés szaporításra, ha kell egész nap szoptass,ha már elfáradt fejj amíg alszik.
2015. febr. 1. 14:16
 5/8 A kérdező kommentje:
fejni nem......kezzel nem megy, fejom meg nincs......de mar jon vissza ugy nez ki.
2015. febr. 2. 06:34
 6/8 anonim ***** válasza:
akkor csak így tovább :-) ne idegeskedj rajta.meg ne görcsölj rá. tedd sokat mellre a babát, igyál sokat,ha szükség lenne rá,fejőgépet lehet kölcsönözni is,de ha elég lelkes a baba,megoldja ő magának :-)
2015. febr. 2. 07:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Pár napig költözz az ágyba a picivel, hagyd a francba a többi dolgod! A pótlást is hagyd, mert nem lesz oka megdolgozni a cicid. Nem eszik kevesebbet összesen csak kisebb adagokban.

A fejés pedig: utálok fejni, nem is nagyon megy (igény szerint szopizik, viszont van egy technika, amit kipróbálhatsz. Most én kénytelen vagyok gyűjteni, mert lesz egy fogászati műtétem, és a gyógyszerek miatt nem szopizhat majd egy napig. A térdem közé fogok egy csészét, szépen előredőlök, (balkezes vagyok) jobb kézzel egész tenyerbe veszem a mellem és kicsit osszenyomom, bal kéz hüvelyk és mutatóújjával pedig a bimbóudvart nyomom össze. Fél liternél tartok, kb egy hét alatt. Ha meglesz a liter a fagyiban, végre kibányászhatják a részeg bölcsességfogamat :)

2015. febr. 2. 12:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszi az oteletet es kitartas Neked!!!! ;)
2015. febr. 2. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!