Sztetek melyik válik be jobban a tejserkentők közül a tea vagy a homeos bogyok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék h kinek mi vált be és h leírnátok a nevét is és h hogyan alkalmazzátok.válaszokat előre is köszönöm...2010. febr. 8. 13:25
1/7 anonim válasza:
Szia!
Mivel nehezen indult a tej, sokmindent használtam.
Utrica urens homeos bogyó - napi kétszer 5 golyó.
Mellette vagy a Fitolac, vagy a Lactoherb szoptatós tea (amelyikhez épp hozzájutottam), napi 3 liter. (Ha túl sokat iszol, ettől többet, az sem jó.) És a régi módszer: sör (alkoholmentes), amennyi csak jólesett. Plusz sok fejés.
Szerencsém volt, 3 hét alatt lett elegendő a tejem.
2/7 anonim válasza:
Szia!Lactoherb teát ittam 1.5 hónapig,volt is tejem,aztán csökkeni kezdett.Áttértem az utrica urens 5ch homeós bogyóra,eddig bevált.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.annyit leirnátok még h az urtica urens mennyibe kerül kb.mégegyszer köszönöm.
2010. febr. 8. 19:01
4/7 anonim válasza:
2,5 éve ezer volt.
Google-be beírva mai árat is kaphatsz.
5/7 anonim válasza:
Lactoherb és Fitolac tea, homeos: ricinus communis (600 Ft körül). Pár nap alatt beindított, de fentiek mellett szoptasd pár napig gyakrabban és fejjél ezerrel!
6/7 anonim válasza:
2. vagyok.Utrica urens 5ch most 500-600 ft. között van.
7/7 anonim válasza:
nekem is a ricinus vált be, napi 2* 5 golyó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!