BE van gyulladva a mellem, volta dokinál 3. napja van ez a gond. MEnnyi ideig tart, mit lehet tenni? Sztori leírása lenn.
Figyelt kérdés
1. nap 39 fokos lázam is volt azóta hála nincs, viszont a mellem egyre jobban fáj és a hónaljam is. Mára a bimbóudvarom teljesen bedagadt tehát a babát nem tudom rárakni nem tudja bekapni hiába próbálom ott szórakoztam vele, de hiába. Fejni is próbálom, de kisebb nagyobb a siker. Volt már valaki így? Elvileg 1-2 napos lefolyású, de én 3. napja vagyok így és nem látom a végét2015. jan. 23. 22:19
11/13 anonim válasza:
nekem is nagyon bevolt,láz meg minden (sárgulás miatt nem evett) mikor már majd szétszakadt a mellem, vettem melegíthető mellpárnát. hülyeségnek meg felesleges pénzkidobásnak gondoltam, de már annyira fájt úgy voltam vele kipróbálom. gépivel fejtem (medela) lansinoh párnát tettem rá,kicsit nagy rá de megtette. meglepő de tényleg használt,sokkal jobban jött vele a tej,már az első fejés után jobb volt. jó még persze kellett pár nap, sok fejés de érezhető volt a különbség, megkönnyebültem fejés után csak ugye ahogy elkezdett visszatermelődni feszített is megint, de pár nap után kitudtam ezzel űríteni. és persze masszírozás előtte!
12/13 A kérdező kommentje:
Végül utána megint nehézkesen itta:S szóval a doki behívott kórházba aztán a nővérkék géppel oldották meg:S eléggé fájt, de legalább kiürült. az a gép amit használtak az csak szívott és egyre erősebb lett a vákum :S
2015. jan. 29. 21:32
13/13 anonim válasza:
az tényleg jó,én is azt kölcsönzöm
11-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!