Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » BE van gyulladva a mellem,...

BE van gyulladva a mellem, volta dokinál 3. napja van ez a gond. MEnnyi ideig tart, mit lehet tenni? Sztori leírása lenn.

Figyelt kérdés
1. nap 39 fokos lázam is volt azóta hála nincs, viszont a mellem egyre jobban fáj és a hónaljam is. Mára a bimbóudvarom teljesen bedagadt tehát a babát nem tudom rárakni nem tudja bekapni hiába próbálom ott szórakoztam vele, de hiába. Fejni is próbálom, de kisebb nagyobb a siker. Volt már valaki így? Elvileg 1-2 napos lefolyású, de én 3. napja vagyok így és nem látom a végét

2015. jan. 23. 22:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Meleg vizes zuhany borogatás t masszírozni próbáltad?

Igaz nekem csak egy napig volt de ami ezeken kívül meghozta hatását hogy négykézláb szoptattam. A baba álla legyen a becsomosodott rész fele.

2015. jan. 23. 22:21
 2/13 A kérdező kommentje:
Csak a bimbóudvar van begyulladva jelenleg, (és fura ez a fájdalom a hónaljamban) meg ugye húzza az egészet. meleg vizes zuhany is volt meleg borogatás, antibiotikumot szedek :(
2015. jan. 23. 22:29
 3/13 A kérdező kommentje:

Fejni is fejem meg ugye masszírozom, csak szegénykém ezt a bal mellemet furán szopizza, ez már sebes is volt pár napja

Viszont az fura, hogy így ülve meg csöpög-_- de ha elérek a fejéssel a bimbóudvarhoz kb mintha összeszűkülne és akkor nem csöpög :S

2015. jan. 23. 22:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom de akkor több ötletem nincs :( elvileg az antibiotikumnak hatni kell hamarosan. Nem lehet akkor hogy valami fertőzés miatt ha csak a bimbo? Esetleg kamillával is borogatni?
2015. jan. 23. 22:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Én is szenvedtem ezzel jópár napig..Melegvizes zuhany,utána a páromat kértem meg, hogy masszírozza a mellem,olyan körkörös mozdulatokkal kell a testtől a bimbóudvar felé,a másik kézzel ellentámasztva a mellet. Elvileg ki lehet tapintani a kis csomókat.Rettenetesen fájt,magamnak nem is tudtam csinálni..Aztán rögtön utána négykézláb szoptatás. A könnyem is folyt,de pár ilyen akció után meggyógyult.
2015. jan. 23. 22:44
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem is a férjem masszírozta ki, magamnak képtelen voltam, annyira fájt. Előtte melegvizes zuhany.

Kézzel fejsz? Ha úgy nem megy, meg kéne próbálni egy kézi fejőt. Nekem Avent van. Azzal a masszázs után fejtem,jó sok lejött. Két ilyen akció után rendbe is jött a mellem.

2015. jan. 23. 23:06
 7/13 A kérdező kommentje:
Kedves 1. bejött a négykézlábos ötlet, bár elégg vicces a kivitelezése. Férjem a másik mellemet törölgeti mert csöpög, anyukám meg a babát fogja le mert kalimpál, vagy épp fordítva:D 70 g-ot tudott így enni, meg ilyen köralakú bambuszfotelbe is próbáltam és úgy is sikerült, tehát legalább a szopi megy már:)
2015. jan. 23. 23:32
 8/13 A kérdező kommentje:

Kézzel fejtem, úgy szabad csak, rengeteg tejem van hála ég, de jelenleg ez a rossz ugye. Csak helyrejön:S csaknem tipikusan kiálló bimbóm van és bedagadt a bimbóudvar és eltűnt a bimbi és egy nagy duzzanatot nem tudott szopizni :( és ugye pont ez kéne, de most remélem így menni fog:)

köszike mindenkinek!

2015. jan. 23. 23:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért, csak gyorsan írok, mert most megkönnyebbültem 70g-al :D
2015. jan. 23. 23:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Örülök hogy Nektek is bevallt!!!:)
2015. jan. 24. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!