BE van gyulladva a mellem, volta dokinál 3. napja van ez a gond. MEnnyi ideig tart, mit lehet tenni? Sztori leírása lenn.
Meleg vizes zuhany borogatás t masszírozni próbáltad?
Igaz nekem csak egy napig volt de ami ezeken kívül meghozta hatását hogy négykézláb szoptattam. A baba álla legyen a becsomosodott rész fele.
Fejni is fejem meg ugye masszírozom, csak szegénykém ezt a bal mellemet furán szopizza, ez már sebes is volt pár napja
Viszont az fura, hogy így ülve meg csöpög-_- de ha elérek a fejéssel a bimbóudvarhoz kb mintha összeszűkülne és akkor nem csöpög :S
Nekem is a férjem masszírozta ki, magamnak képtelen voltam, annyira fájt. Előtte melegvizes zuhany.
Kézzel fejsz? Ha úgy nem megy, meg kéne próbálni egy kézi fejőt. Nekem Avent van. Azzal a masszázs után fejtem,jó sok lejött. Két ilyen akció után rendbe is jött a mellem.
Kézzel fejtem, úgy szabad csak, rengeteg tejem van hála ég, de jelenleg ez a rossz ugye. Csak helyrejön:S csaknem tipikusan kiálló bimbóm van és bedagadt a bimbóudvar és eltűnt a bimbi és egy nagy duzzanatot nem tudott szopizni :( és ugye pont ez kéne, de most remélem így menni fog:)
köszike mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!