Ha nem szültem még soha, tudnék szoptatni egy kisbabát?
Most miért hülyézitek le szegény kérdezőt? Bár nekem lenne ilyen testvérem, aki ebben a helyzetben még a lehetetlenre is vállalkozna értem...
Kérdező: nem tudtok sok mindent tenni, hívjátok fel a védőnőt, hátha mond valami hasznosat. Létezik külön tápszer bukós bababáknak (Sinlac a neve azt hiszem). Próbáljatok utána nézni, hogyan tudtok női tejet szerezni a babának (ebben is tud segíteni a védőnő).
keress rá a lll oldalain erre, hogy örökbefogadott baba szoptatása. nem lehetetlen.
a kérdező meg persze, jó fej, hogy gondol a babára, de szerintem ezt nem neki kell megoldani, főleg nem így. azért ez teljesen más eset.
Én nem azért kérdeztem, hogy hú, ha lehet, akkor gyorsan mellre rakom a babát, és megoldottam a kérdést!
Csak kíváncsi lettem volna, hogy ha minden kötél szakadna, lehetséges-e!?
Amúgy leváltottuk a gyermekorvost (a réginek sem tudtuk a számát, és alig lehetett elérni), és tegnap elmentünk az új gyermekorvoshoz.
Ő azt mondta: több szálon fut a történet, mivel kórházban volt a kicsi, és antibiotikumot kapott.
Ott elfelejtették közölni, hogy a picinek Biogayat is kéne mellé kapnia.
És ráadásul ugye kevés neki a tejcsi, amit kap, a tápszert meg kibukja.
Rákérdezett a cumira, mondtuk, hogy Avent 0+ t használ.
Mondta, hogy maradhat a Beba tápszeren, az jó lesz valószínűleg, csak fáj a hasa a cumisüveg miatt, sok levegőt nyel.
A Tommee Tippee légszelepes cumisüveget ajánlotta.
Tegnap elrohantam a brendonba, felvásároltam a készletet, és láss csodát:
A gyerek nem bukja a tápszert azóta, és nem rotyogtat egyfolytában, jól lakott, és aludt egybe 6 órát :D
Úgy örülök! Hosszú hét volt ez így, hogy nem kaptunk semmi segítséget (kézzelfoghatót) szakemberektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!