Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3 hetes a kislányom. Nem...

3 hetes a kislányom. Nem tudom szoptatni? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Születése óta óránként, félóránként kér enni, a kórházban nem tudták mérni, annyira keveset evett. Itthon is a max 30 ml volt, amit egyszerre szopizott,de ez a legritkább. Vérzik, sebes mindkét mellbimbóm, pedig kenem. Bimbóvédővel nem tud szopizni. Fejek 4x egy nap, de sokszor öntöm ki, mert tiszta vér a tej. 2 mellből egész nap, ha tudok össz 60 ml-t fejni. Olyan, mintha tiszta víz lenne az egész. Hiába adom neki üvegből este, 1 óra múlva megint éhes. 2. gyerek, nem vagyok teljesen tapasztalatlan. Egyszerűen nem tud szopizni, mikor a szájába adom, összeszorítja az ínyével, és rángatja. Megőrülök, úgy fáj. Iszom a teákat, próbálok enni, stb. Pihenni nem nagyon tudok, mert ott a 3 éves fiam. Reggel vinni oviba, délután menni érte, stb. Valami ötlet? Köszi, ha tudtok segíteni!
2015. jan. 17. 14:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia! Előszőr is,kérd meg a védőnőt,hogy jöjjön ki. Ö segíteni fog,megnézi a szoptatást, hogy mi lehet a baj, és segít nektek. Én avent mellbimbókrémet használtam, 4 nap alatt rendbe tette, bármilyen sebes véres is volt, csak használd minden szopi után. A tejmennyiség nálunk is lecsökkent, mert sárgulás miatt három hétig nem szopott semmit. Mindkettőből fejtem 10ml-t másfél óra alatt. Kemény munkával,de visszahoztam, 3 hónap alatt eltettem 26 litert neki a mélyhűtőbe. Ha szeretnéd leírom én hogyan csináltam, az egyetlen gond,hogy nagyon időigényes, nem tudom meg tudnád-e oldani. Ha van vki esetleg aki pár hétig besegít? Mindenestre a védőnőt keresd fel, nekünk is ő segített a szoptatással.
2015. jan. 18. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!