Miért cuppan így rá?
Ó, te első... borzalmas vagy!
Lehet, hogy növekedési ugrása van, vagy csak valami bántja. A lényeg, hogy néhány nap alatt valószínűleg el fog múlni. 3 hónaposan még picurka, neki nemcsak tejeszacskó a cici, hanem fájdalomcsillapító, biztonságérzetet ad, stb. Ha téged nem zavar, akkor had lógjon rajta kedvére. A tejednek csak jót tesz, a babád meg boldog lesz. :) Hol itt a probléma? Ne aggódj! Ha a kedve jó, nem sírdogál, biztos nincs baj!
1-aki nem tud normális hangon válaszolni,az inkább semmit ne írjon
2-Kedves Kérdező!Minden egyes alkalommal eszik rendes mennyiséget,vagy csak kortyol párat?Lehet,hogy csak a szomját oltja!
De ha eszik rendesen,akkor valószínű,hogy tényleg növekedési ugrása van(általában ez 12 hetesen következik).
Számíthatsz ilyenre 6 hónaposan is.
Jó pihenést!
HŰHA!!!!!
Szerintem igen,növekedésugrás lesz!Hagyd hagy legyen amennyit akar!sztem max 2 nap még és újra a régi lesz!
Biztos, hogy növekedési ugrás.
OFF: Sztem az első válaszoló csak zsibbasztja a népet. Minek rá reagálni? Nem igaz??? :))))))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!