Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért cuppan így rá?

Miért cuppan így rá?

Figyelt kérdés
Most lett 3 hónapos a babám és állandóan a cicin lóg már vagy 2 napja(sűrűbben kér enni)...tejcsim van elég mert még a szájából is kifolyik sokszor...mitől lehet ez?Most jön a növekedési ugrás?
2010. febr. 6. 20:10
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
sok tejcsikéd van a cicicskédben?és az mért baj hogy szopcsizik?örülcsizz neki hogy kajcsizik.Ha kifolycsizik a szájcsikáján,törcsikézd le egy pamutpelcsivel.
2010. febr. 6. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
33%

Ó, te első... borzalmas vagy!

Lehet, hogy növekedési ugrása van, vagy csak valami bántja. A lényeg, hogy néhány nap alatt valószínűleg el fog múlni. 3 hónaposan még picurka, neki nemcsak tejeszacskó a cici, hanem fájdalomcsillapító, biztonságérzetet ad, stb. Ha téged nem zavar, akkor had lógjon rajta kedvére. A tejednek csak jót tesz, a babád meg boldog lesz. :) Hol itt a probléma? Ne aggódj! Ha a kedve jó, nem sírdogál, biztos nincs baj!

2010. febr. 6. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:

1-aki nem tud normális hangon válaszolni,az inkább semmit ne írjon

2-Kedves Kérdező!Minden egyes alkalommal eszik rendes mennyiséget,vagy csak kortyol párat?Lehet,hogy csak a szomját oltja!

De ha eszik rendesen,akkor valószínű,hogy tényleg növekedési ugrása van(általában ez 12 hetesen következik).

Számíthatsz ilyenre 6 hónaposan is.

Jó pihenést!

2010. febr. 6. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:

HŰHA!!!!!

Szerintem igen,növekedésugrás lesz!Hagyd hagy legyen amennyit akar!sztem max 2 nap még és újra a régi lesz!

2010. febr. 6. 20:21
 5/8 A kérdező kommentje:
20:15-csike te gyökcsi vagycsi!!!!
2010. febr. 6. 20:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat!
2010. febr. 6. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy növekedési ugrás.

OFF: Sztem az első válaszoló csak zsibbasztja a népet. Minek rá reagálni? Nem igaz??? :))))))))

2010. febr. 6. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Az első válaszoló csak kifigurázta az óvodásan gügyögő kismamákat. Nem szép dolog, de tegyük hozzá az én hátamon is futkos a hideg az ilyen becézgetésektől (szopcsi, tejcsi, tejci, tápi...) és még sorolhatnám. Nem értem, attól hogy valakinek gyereke születik miért kell lesüllyedni szellemileg egy fogyatékos színvonalára. Mert ez nem aranyos, nem bájos, hanem bárgyú és idegesítő. Velem a szüleim sosem beszéltek így, szerencsére. Sajnálom ha valakit megbántottam, és boccs az offért.
2010. febr. 8. 14:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!