Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik tejszaporító módszer,...

Melyik tejszaporító módszer, szer vált be?

Figyelt kérdés
.......annak, akinek vészesen kevés volt az anyateje és s. o. s. kellett, hogy több legyen? Mennyi időbe telt, mire látható volt a javulás?
2010. febr. 6. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Én napi 2-3 liter tejet ittam.
2010. febr. 6. 11:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Próbáltad már a szoptatós teák valamelyikét

vagy a gyógyszertárban kapható homeopátiás bogyót?

(Urtica Urens)

2010. febr. 6. 12:36
 3/5 xStefix ***** válasza:
100%

Gyakrabb vagy akár egész napos szoptatás, kifejezetten pedig éjjel. Amikor visszaindultunk a legmélyebb pontról, kb. egy hétbe telt, mire elértük az igényelt mennyiséget (közben folyamatosan csökkentettem a tápszert). Azóta, ha valamiért csökkenés van, ugyanez a módszer már 2-3 nap alatt érezhető javulást hoz.

Enélkül a legtöbb egyéb módszer, szer sokkal kevésbé hatékony. Én Laktoherbet ittam, de semmi hasznát nem láttam. A bevitt folyadékmennyiség viszont nagyon fontos, mostanra már (23 hósan) ez az, ami a leginkább le tudja csökkenteni a tejet.

2010. febr. 6. 14:32
 4/5 xStefix ***** válasza:
Egyébként van egy részletes leírásom a tejszaporításhoz, szívesen átküldöm, ha kell. A Liga elvei alapján készült.
2010. febr. 6. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem az őszibaracklé, az alk. mentes sör, a rántott leves vált be leginkább. De emellett szedek homeós bogyót (Urtica U.) és iszom a szoptatós teát (Lactoherb).
2010. febr. 6. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!