Melyik tejszaporító módszer, szer vált be?
Figyelt kérdés
.......annak, akinek vészesen kevés volt az anyateje és s. o. s. kellett, hogy több legyen? Mennyi időbe telt, mire látható volt a javulás?2010. febr. 6. 11:18
2/5 anonim válasza:
Próbáltad már a szoptatós teák valamelyikét
vagy a gyógyszertárban kapható homeopátiás bogyót?
(Urtica Urens)
3/5 xStefix válasza:
Gyakrabb vagy akár egész napos szoptatás, kifejezetten pedig éjjel. Amikor visszaindultunk a legmélyebb pontról, kb. egy hétbe telt, mire elértük az igényelt mennyiséget (közben folyamatosan csökkentettem a tápszert). Azóta, ha valamiért csökkenés van, ugyanez a módszer már 2-3 nap alatt érezhető javulást hoz.
Enélkül a legtöbb egyéb módszer, szer sokkal kevésbé hatékony. Én Laktoherbet ittam, de semmi hasznát nem láttam. A bevitt folyadékmennyiség viszont nagyon fontos, mostanra már (23 hósan) ez az, ami a leginkább le tudja csökkenteni a tejet.
4/5 xStefix válasza:
Egyébként van egy részletes leírásom a tejszaporításhoz, szívesen átküldöm, ha kell. A Liga elvei alapján készült.
5/5 anonim válasza:
Nekem az őszibaracklé, az alk. mentes sör, a rántott leves vált be leginkább. De emellett szedek homeós bogyót (Urtica U.) és iszom a szoptatós teát (Lactoherb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!