Kinek van orrdugulása szoptatás alatt?
Szia!
nekem most 2 hónapos a babám,és állandóan olyan mintha meg lennék fázva, de kifújni sem tudom!nem is gondoltam h ez a szopitól is lehet!meg nekem valami seb féle van az orromban!azt hittem a hidegtől van!de akkor tuti van összefüggés!
Szia!
Terhesség alatt végig be volt dugulva az orrom, szaladgáltam fűhöz-fához, az orvosok csak néztek rám nagy szemekkel. Javasolták az orrcseppet, amelyek közül csak a Nasivint lehetett használni, a sóoldatok, homeopátiás szerek nem használtak. Szülés után, egy csapásra megszűnt. Aztán, ahogy belövellt a tej, és elég lett a babának (3hó), újból orrdugulás. Nagyon idegesítő, mert szó szerint orrcsepp nélkül nem kapok levegőt, megfájdul a fejem, légszomjam van. Voltam fül-orr gégésznél, aki szerint ez orrcsepp függőség, le kell róla szokni.((+orrsövényferdülés-műttessem meg!-De szoptatás alatt hogy?) Ajánlott egy orrcseppet, Coldastop a neve, nem káros az orrnyálkahártyára, de semmit sem ér! 6 hónapos a babám,most kezdtük a hozzátáplálást, még sokszor szopik egy nap. Én is a hormonokra gondolok, remélem, hamarosan elmúlik az orrdugulás. Ha valakinek van valami ötlete, szívesen veszem én is a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!