Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi tejcsi jön le egy...

Mennyi tejcsi jön le egy szoptatás alatt Nektek? Két mellből ciciztettek vagy egyből?

Figyelt kérdés

2 és fél hetes a babám és úgy néz ki nem elég a tejcsim. 3óra alatt olyan 60 jön le két mellből(kiváncsiságból nem ciciztettem hanem lefejtem hogy megnézzem mennyi is ami lejön)!! Nektek mennyi jön le egy ciciztetésél? Próbáltam már a homeos bogyókat és a laktoherbet de egyik sem használt.....nagy segitség lenne ha leirnátok hogy nálatok hogy zajlik egy szoptatás ( pl egymelből, vagy kettőböl, meg hogy milyen időközönként és hogy hány percig kb)

Köszönöm előre is ...

Kissé elkeseredett anyuka ....

2010. febr. 3. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én megszoptatom 2 mellből a 2 hetes babámat, ha úgy érzem, nem volt neki elég 1. Akár 20-30 percig is eltart egy evés, 3-4 óránként.

Szerintem ne add fel! Szaporító fejést próbáltad? Kézzel vagy mivel csinálod?

A teát a mi gyerekorvosunk nem ajánlotta, hanem sok-sok folyadékot, és esetleg homeopátiás kúrát.

2010. febr. 3. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
A mennyiség: testsúlykilogrammonként 150 ml kell naponta a babának kb. Tehát ha 3 kg-os, akkor 450 ml -de ez egész napra! Ha 7-8 alkalommal eszik 60 ml-t, akkor elég.
2010. febr. 3. 10:33
 3/5 A kérdező kommentje:

hát nagyon sok mindennel megpróbálkoztam már..az evés nálunk is változó olyan 50 percet ül a cicimen, uh hozzánk képest a fél óra nem sok :) 3400 gramm, de nagyon falánk és egy evésnél olyan 100-120-at eszik meg.Ha csak cicit kapna akkor egyfolytában ennénk olyan óránként...azt meg én sem birom mert próbáltuk ezt is...

Köszönöm a válaszokat!

2010. febr. 3. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:
én 1 ciciből etetek egy evésnél,kivéve este,olyankor van,hogy kell neki a 2 cici.nem tudom,mennyit eszik,nem mértem soha.mikor olyan pici volt az enyém is,akkor volt,hogy 20 perc,volt,hogy 40 perc volt egy evés büfivel együtt.most általában 20 perc elég,éjjel pedig 10 perc alatt letudja.
2010. febr. 3. 12:20
 5/5 anonim ***** válasza:

50 percig nem kellene hagyni. Az első 10 percben megeszi a javát, utána még 10-20 perc elég.

És ha 2 óránként megetetnéd? Ébresztgesd, ne hagyd félóránál tovább nyammogni, nem eszik 50 percen keresztül.

Tápszerrel pótolsz?

2010. febr. 3. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!