Mennyi tejcsi jön le egy szoptatás alatt Nektek? Két mellből ciciztettek vagy egyből?
2 és fél hetes a babám és úgy néz ki nem elég a tejcsim. 3óra alatt olyan 60 jön le két mellből(kiváncsiságból nem ciciztettem hanem lefejtem hogy megnézzem mennyi is ami lejön)!! Nektek mennyi jön le egy ciciztetésél? Próbáltam már a homeos bogyókat és a laktoherbet de egyik sem használt.....nagy segitség lenne ha leirnátok hogy nálatok hogy zajlik egy szoptatás ( pl egymelből, vagy kettőböl, meg hogy milyen időközönként és hogy hány percig kb)
Köszönöm előre is ...
Kissé elkeseredett anyuka ....
Szia!
Én megszoptatom 2 mellből a 2 hetes babámat, ha úgy érzem, nem volt neki elég 1. Akár 20-30 percig is eltart egy evés, 3-4 óránként.
Szerintem ne add fel! Szaporító fejést próbáltad? Kézzel vagy mivel csinálod?
A teát a mi gyerekorvosunk nem ajánlotta, hanem sok-sok folyadékot, és esetleg homeopátiás kúrát.
hát nagyon sok mindennel megpróbálkoztam már..az evés nálunk is változó olyan 50 percet ül a cicimen, uh hozzánk képest a fél óra nem sok :) 3400 gramm, de nagyon falánk és egy evésnél olyan 100-120-at eszik meg.Ha csak cicit kapna akkor egyfolytában ennénk olyan óránként...azt meg én sem birom mert próbáltuk ezt is...
Köszönöm a válaszokat!
50 percig nem kellene hagyni. Az első 10 percben megeszi a javát, utána még 10-20 perc elég.
És ha 2 óránként megetetnéd? Ébresztgesd, ne hagyd félóránál tovább nyammogni, nem eszik 50 percen keresztül.
Tápszerrel pótolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!