Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lesz tejem szerintetek?...

Lesz tejem szerintetek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Jelenleg 36 hetes km vagyok és ma a melleimből szivárgott egy kis folyadék, ahogy hozzáértem. Szerintetek most tudok majd szoptatni? Én nagyon szeretnék, annyira örülnék.

Azért kérdezem, mert az első babámnál nem tudtam szoptatni (csak 1-2 hónapig nagyon akadozva+hozzátáplálással) és nem is észleltem ilyet a terhesség alatt.

2010. febr. 2. 15:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajna ebből még nem következik semmi sem. Igen is meg nem is lehet. Már csak pár hét és úgyis kiderül!

Kívánom, hogy minden úgy legyen, ahogy akarod!

2010. febr. 2. 15:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Biztos emiatt sem lehetsz sajna benne, de mindenképpen jó jel, mert a szervezeted már készül a szoptatásra. És ne feledd, hogy csak nyugi, ne görcsölj rá a szoptatásra:) Jó sok tejcsit kívánok neked!
2010. febr. 2. 16:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) Nem hiszem, hogy nagyon rágörcsölök, azt a fiamnál már átéltem és így visszanézve látom, hogy nem kellett volna annyira aggódnom. Csak ugye akkor a sok jó tanács egy első gyerekes anyukának, mit hogy csinálj 1000 verziója. Rendesen kivoltam. Most biztosan lazábban kezelem a dolgokat minden téren és érzem is, hogy nem lesz gond a szoptatással. Azt hiszem sokat számít, amit belül érzek :)
2010. febr. 2. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!