Milyen a szaporitó fejés és hányszor kell egy nap csinálni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 23:13
1/3 anonim válasza:
H arra gondolsz hogy a rendszeres szopáson felüli plusz fejések, aminek célja a több tejtermelés akkor nincs szabály. Ha jól lakott a pici és még van akkor fejjél vagy ha már sok van és nem akar még enni akkor is. A lényeg ne menjen a rendes szoptatás kárára.
Mi amúgy a második gyereknél nem csináltuk, volt elég tej annélkül is.
2/3 anonim válasza:
Kifejezetten szaporító fejés a 7-7, 5-5, 3-3, 1-1, vagyis amikor 7 percig a jobb, majd 7 percig a bal, aztán 5 percig a jobb, 5 percig a bal és így tovább mellet fejed, ezt én egy hétig csináltam, és csak naponta kétszer, mert elég fárasztó. Viszont az eredménye meglett, 7 hónapos lesz a fiam és még mindig szopizik:)
3/3 anonim válasza:
7-7-5-5-3-3-1-1 úgy ahogy előttem leírták, elvileg naponta 6x ha van időd rá és energiád, tuti az eredmény!!! és elvileg szopi után fél órával kell csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!