3780 grammal szültem november 29-én egy hete jöttünk haza 3700 grammal tegnap este mértük és 3600 gramm mi baj lehet?
Nem ritkán eteted. Nem kell többet adni neki, mint amennyit kér.
De az első hetekben minden baba veszít a születési súlyából.
Akkor kell az orvost megkérdezned (nem az ide írogatókat), ha egy-két hét múlva sem hízik.
mikor hazavittük, mi babánk is nekiállt fogyni, pedig a kórházban már növekedő tendenciája volt
akkor nekiálltam mérleggel mérni mennyit eszik, mert szerintem én "lustultam" el. ha bealudt cicin, nem ébresztgettem, meg stb
Ez is te kérdésed, ugye? http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
Én ott is írtam, hogy mérjétek. Amúgy nyugi, nagy baj nincs, a gyerekorvos majd megmondja mi a teendő. Lehet, hogy tápszerpótlást fog javasolni és nem csak éjszakára. Sokan fogják írni, hogy ne add, de szerintem a lényeg, hogy a gyerek fejlődjön, így vagy úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!