Amióta szoptatok miért vagyok állandóan éhes? Mit tegyek ellene? (Ha így haladok nem fogok beférni az ajtón. )
:(
Ráadásul szénhidrátot kívánok. Igyekszem amennyire lehet ellenállni, de komolyan olyan farkas éhség tör rám sokszor, hogy nem tudok. És az a baj, hogy érzem, hogy rakódnak is rám a kilók, hiába mondják, hogy a szoptatás alatt ég is el a kalória..
Mit csinálok rosszul? Ezt hogy lehet elkerülni??
Dettó :-) ha megeszek mindent, amit kívánok (nem csak úgy passzióból, hanem megveszek érte), akkor hízok, ha próbálom visszafogni magam, akkor tartom a súlyom, de fogyni nem tudok, a szülés után maradt 3-4 kiló nem megy le (már 10 hónapja...). De szerintem köze van a fáradtsághoz, alváshiányhoz is, ha kevesebbet alszok a szokásosnál is még éhesebb vagyok, és hiába próbálok főzeléket, husit, salátát enni, mert utána csak a kenyérre, tésztára, csokira, nutellára tudok gondolni.
Eddig az vált be, hogy reggelire megeszek mindent, amit kívánok, későn ebédelek egy normális adag kaját, estére pedig csak valami könnyűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!