Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki mindent megpróbált, hogy...

Aki mindent megpróbált, hogy több teje legyen, mert nem volt elég (a gyakori etetésen és fejésen kívül), az mivel próbálkozott és meddig?

Figyelt kérdés
2 hete próbálkozom, de nem tudom kiiktatni az esti etetéseken a tápszert. Lassan már ott tartok, feladom a tejserkentő módszereket, van, amennyi van...
2010. jan. 31. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:

More milk plus, homeoptátiás gyógyszer és laktoherb tea.

semmi hatás.

2010. jan. 31. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Laktoherb tea, homeopátiás bogyó ...semmi hatás, mint az elsőnél
2010. jan. 31. 17:54
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi, és meddig próbálkoztatok ezekkel?
2010. jan. 31. 18:07
 4/7 anonim válasza:
Szia, én is próbáltam Laktoherb, Mecsek, More Milk plusz, homeopátiás szerek tömkelege, sör, rengeteg folyadék, és szintén semmi hatás. A More Milk esetében beszedtem 60 szemet (napi 4x1 kapszula) homeopátiás bogyókat 4 x indultam neki négy héten át. Ettem én 4x5 db-ot folyamatosan (ulrica t), majd szedtem kombinálva (ulrica és ricunus) szintén 4 x5-5 db-ot, a teát előírás szerint 4 alkalommal naponta. Szerintem egyébként ez az egész szoptatás dolog az agyban dől el. Olvastam egy gyógyszerről is (Motilium - domperidone) amely a tejelválasztást stimulálja állítólag az agyban, viszont az orvosam semmiképpen sem ajánlotta, hisz azt mondta, hogy nem erre találták ki és nagyon intenzív szőrösödés lehet a mellékhatása, így én nem mertem kipróbálni.
2010. jan. 31. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem az alkoholmentes sör jött be, de az nagyon
2010. jan. 31. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Én a joghurtra esküszöm.

Kipróbáltam több mindent de megiszom egy joghurtot és elárasztom a fél utcát anyazejjel:)

2010. jan. 31. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is kellett kis ideig tápszer esténként, azóta megszokta, hogy szopi után kap pótlást, így én lefekvés előtt mindig fejek egy adagot, amit másnap este megkap. Esetleg próbáld meg, ha nem is lesz sokkal több tejed, de elhagyhatod a tápit:) Amúgy nekem a Herbalakt, (jobb mint a laktoherb, mert teafű) az urtica urens 5ch, és a Soproni Szűz jött be, ezek hozták vissza a tejem:)
2010. febr. 1. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!