Ha innék alkoholt az mennyi idő alatt megy ki a szervezetből? Másnap mikor szoptassam újra?
köszönöm, legalább tudom hogy nem velem van a baj...
mindenképp úgy szeretném intézni hogy a babócának semmi baja ne legyen.
ugyanmár, mért álszentesdedtek itt néhányan? minden anyukának antialkoholistának kell lennie?!
nem újszülöttről van szó, aki kizárólag szopik...
Kedves utolsó válaszolók ! Köszönöm az "együttérzést"
További jó babázást mindenkinek !
Miért lenne felelőteln ha megiszik egy pohárral? miért kell okoskodni és nem a kérdésre válaszolni?
Szerintem menjetek és érzezzétek jól magatok. NEm újszülöttről van már szó.
szia
szia! ne hallgass a felelőtlenezőkre, nem kell begubózni azért, mert anya lettél! testsúlykilogrammtól függ egyébként, de biztos ami tuti, egy napot hagyj ki, addig lefolyó, és utána szoptasd!
egyébként a baba 7 hónapos és nem 7 hetes, lehet, hogy 3 hét múlva már nem is szopik, miért kéne anyukának úgy élnie mint egy aszkétának? utána meg jöhssen ide panaszkodni, hogy "jaj nem járunk sehova, jaj aférjem eljár nélkülem, én meg itthon ülök stb..." nincs értelme neki...
szia, 12:06-os vagyok, ezt találtam:
ezt ugyan nem erre találták ki, de nézd meg azért mi jön ki benne. én továbbra is a 24 órát tartom abszolút biztonságosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!