Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha innék alkoholt az mennyi...

Ha innék alkoholt az mennyi idő alatt megy ki a szervezetből? Másnap mikor szoptassam újra?

Figyelt kérdés
Babám 7 hónapos szopizik még de a tejcsi fogyóban van már pótolom. Este lefekvéskor megetetném és ha innék nyilván nem a részegségig csak 2-3 pohárral akkor mikor szopizzon újra ? Másnap este már adhatok neki ? Pezsgőt igyak vagy vörösbort ?
2010. jan. 31. 14:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Szia.Nekem is volt már ilyen,hogy megittam egy pohár pezsgőt.Én 24 órát vártam,igaz fejtem közbe de azt kiöntöttem.A "kedves"hozzá szóloknak meg annyit,hogy egy pohár bortol vagy pezsgőtől nem lesz rossz anya.Lehet pontozni.
2010. jan. 31. 15:07
 12/20 A kérdező kommentje:

köszönöm, legalább tudom hogy nem velem van a baj...

mindenképp úgy szeretném intézni hogy a babócának semmi baja ne legyen.

2010. jan. 31. 15:16
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Sztem is fejj le egy adagot, öntsd ki és a következő már mehet a babának. Azokkal meg ne foglalkozz, akik szerint nem szabad alkoholt inni. És inkább a bor, mint a pezsgő. Jó kikapcsolódást!!! :)))
2010. jan. 31. 15:24
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a gyerekorvos javasolta a FÉL deci vörösbort esténként. Sok benne a vas, és jól hat a tejtermelésre is. A gyereknek semmi baja nem lesz tőle. Más alkoholt viszont tényleg ne igyál. (30 éve ismerjük az orvost mág az én gyerekorvosom volt szóval tudja mit beszél)
2010. jan. 31. 15:42
 15/20 anonim ***** válasza:
88%

ugyanmár, mért álszentesdedtek itt néhányan? minden anyukának antialkoholistának kell lennie?!

nem újszülöttről van szó, aki kizárólag szopik...

2010. jan. 31. 15:51
 16/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszolók ! Köszönöm az "együttérzést"

További jó babázást mindenkinek !

2010. jan. 31. 17:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne felelőteln ha megiszik egy pohárral? miért kell okoskodni és nem a kérdésre válaszolni?

Szerintem menjetek és érzezzétek jól magatok. NEm újszülöttről van már szó.

szia

2010. jan. 31. 18:27
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

szia! ne hallgass a felelőtlenezőkre, nem kell begubózni azért, mert anya lettél! testsúlykilogrammtól függ egyébként, de biztos ami tuti, egy napot hagyj ki, addig lefolyó, és utána szoptasd!

egyébként a baba 7 hónapos és nem 7 hetes, lehet, hogy 3 hét múlva már nem is szopik, miért kéne anyukának úgy élnie mint egy aszkétának? utána meg jöhssen ide panaszkodni, hogy "jaj nem járunk sehova, jaj aférjem eljár nélkülem, én meg itthon ülök stb..." nincs értelme neki...

2010. febr. 1. 12:06
 19/20 anonim ***** válasza:
87%
semmi baja nem lesz egy-egy pohár bortól vagy pezsgőtől, akár azonnal is megszoptathatnád! Én szilveszterkor ittam egy pohár baileys-t, isteni jól esett, 1 hónapos volt a babám, ettől még sem én nem vagyok alkoholista sem a babám nem lett beteg:)
2010. febr. 1. 12:15
 20/20 anonim ***** válasza:

szia, 12:06-os vagyok, ezt találtam:

[link]

ezt ugyan nem erre találták ki, de nézd meg azért mi jön ki benne. én továbbra is a 24 órát tartom abszolút biztonságosnak.

2010. febr. 1. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!