Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kismamik! Mit ehet egy szoptat...

Kismamik! Mit ehet egy szoptató anyuka? Rizses hús, lerakott krumpli (darált hússal? Mit még?

Figyelt kérdés
2014. dec. 1. 09:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Akármit. Amíg a baba nem jelez, hogy valami nem esett neki jól, akármit.
2014. dec. 1. 09:41
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Mindent, alkoholt inkább ne, vagy csak icipicit.
2014. dec. 1. 09:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Értem,csak úgy általánosságban kérdezem,mert a barátnőmnek szeretnék főzni valamit amit ehet.
2014. dec. 1. 09:43
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

Alkoholon, nyers húson és tojáson (fertőzésveszély) kívül bármit.

Amúgy a legegyszerűbb, ha megkérdezed, hogy mit enne szívesen, milyen ételeket szeret - szoptatástól függetlenül.

Én pl. nem tudom megenni a halat, úgyhogy ha valaki hozna egy halászlevet, nem lenne őszinte a mosolyom.

2014. dec. 1. 09:45
 5/11 anonim ***** válasza:
36%
Mindent ehet. Csak a puffasztó ételekkel kell vigyázni. De nyugodtan ehet tartárbifszteket is, még akkor is, ha abban nyershús és nyers tojás is van.
2014. dec. 1. 09:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg nyugodtan, ő már tudja, hogy mire jelzett a baba, és kínál, amit kíván. Nekem volt pár étel, amit amúgy gyűlöltem, de szoptatás alatt éltem-haltam érte.
2014. dec. 1. 09:53
 7/11 anonim ***** válasza:
csipősség, karfiol karalab kaposzta bab es lencse nem ajanlott valamint a hokezeletlen hus es tojas sem. alkohol sem. gyakorlatilag minden mast fogyaszthat (apro magvas gyumolcsoket mint eper, malna csak mertekkel.
2014. dec. 1. 09:53
 8/11 anonim ***** válasza:

én is mindent ettem és amikor baja volt a babámnak, hasfájás, puki, akkor azt lehúztam a listáról.

a káposztától fájt a hasa biztosan.

rizses húst szerintem nyugodtan csinálhatsz, max gombát ne tegyél bele, a rakott krumpli is mehet, de a tejfölre ki tudja, hogy érzékeny.e a babája.

azt szokták mondani, hogy a puffasztó zöldségek, tejtermékek okoznak hasfájást a babáknak, de ez nem törvényszerű, csak iránymutató, szóval ha bizonytalan vagy, ezeket hagyd ki inkább.

2014. dec. 1. 10:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,mentek a zöld pacsik:)
2014. dec. 1. 10:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Bármit.

Mikor az elején voltam én a leveseket kívántam minden mennyiségben.

2014. dec. 1. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!