Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akik szoptatás alatt híztak...

Akik szoptatás alatt híztak azok meddig híztak?

Figyelt kérdés

Szoptatok.Lassan 5hónapos a babám,de én a kezdeti szülés utáni fogyás után hízni kezdtem.Már annyi vagyok mint szülés előtt.

Érdekelne,hogy akik szintén híztak azok meddig?A szoptatás végéig vagy megállt közben?

Meddig szoptattak?

És szoptatás után le fogytak-e úgy mint szülés után vagy nem?

#fogyás #szoptatás alatt hízás
2014. nov. 27. 11:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Jah értem.Bocsi:)

De Te is tudod akkor,hogy az elején legalábbis képtelenség egészségesen táplálkozni.

A rengeteg tiltólistás kaja miatt sem.Én legalábbis nem akartam,hogy fájjon a babám pocakja(nem volt és most sem hasfájós).

Ettem a sok egyoldalú kaját-ez sem tett jót az biztos.

Most próbálkozok majd egy-egy ételt behozni,de nehéz,mert a babám csak szopni akar.

2014. nov. 27. 19:37
 12/19 A kérdező kommentje:
Mennyi idő alatt tudtad leadni egyébként?
2014. nov. 27. 19:38
 13/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is várom, hogy mikor lesz jobb. Most múlt 4 hónapos a babám, úgy veszem észre hogy kevesebb a tejem és már nem érzem napközben azt a fájdalmat mikor megindul a tej! :( Ettől is kivagyok lelkileg. 57kg-val kezdtem a terhességet, 71 kg-val mentem szülni, 59-el jöttem ki a kórházból, most 63 kg vagyok és nem érzem jól magam. csak zabálok és zabálok, persze kenyér,süti, csoki meg amit hamar meglehet enni. Az sem tesz jó, hogy a párom néha megjegyzéseket tesz hogy nő a hasam, eleve harapok ha kritizálnak, de ez... na mindegy. Szeretnék sokáig szoptatni, csak ezekkel a falási rohamokkal kéne valamit kezdeni.
2014. nov. 27. 19:58
 14/19 anonim ***** válasza:

Pedig szerintem lehetne egészséges enni és nagyon bánom, hogy elcsesztem. Olyan sok tiltólistás nincs. Soha nem volt hasfájós a fiam.

Az a 17 lement kb 2 hónap alatt, aztán a többi is, mert a terhe3sséggel is sokat híztam, meg eleve kövér volt.Most -49kg nál tartok.

2014. nov. 27. 20:49
 15/19 anonim ***** válasza:

En azt vettem eszre, hogy az elejen nehez. Akkor tenyleg sokat szamit a tej mennyisegenel, hogy sok ch-t egyunk es sokat igyunk. Az en babam most lesz 6 honapos es most mar tok mindegy, hogy mennyit eszek. Mar van, hogy nem is vacsizok, a tejem meges ugyan annyi. A ch mentesseget azert meg nem mertem kiprobalni, pedig nagyon varom mar. Szules elott alig ettem ch-t.

Azt nem tudom, aki cukorbeteg az, hogy szoptat?

2014. nov. 28. 20:50
 16/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

És akkor Te fogysz is?

2014. nov. 28. 21:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem, de nem is hizok. 2kg jott fel a szoptatas elejen, es azota tobb nem. Szerintem csak akkor fogok fogyni, ha elkezdek mozogni. Ha betolti a babam a 6 honapot heti egyszeri testmozgast be akarok iktatni.
2014. nov. 28. 22:01
 18/19 anonim ***** válasza:
A ch mentes étkezés, teljesen helytelen. A cukorbetegek is eszneknek ch-t napi 160-200got, csak a fehér lisztet, cukrot, rizst, krumplit száműzik és nem esznek sok gyümit.
2014. nov. 29. 00:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia! Én is elhittem azt a baromságot, hogy zabálni kell szopi alatt. A nagylányommal harminc kilót hiztam...

Most inkább rendszeresen és egészségesen kajálok.

Én belezúgtam a zabkásába, általában valamelyik variációját reggelizem.

Házi (fullbio) tejjel készítem, de egyharmadban higitom vízzel, mert nagyon erős. Ma banános-karamellest ettem.

Ebben van minden: szénhidrát, rost, kalcium, a banán miatt kalium. És jóllakat.

Tízóraira valami gyümölcsöt, általában almát eszem.

Ebédre amit épp főzök, plusz egy leves (a család nem leveses, én még terhesen főztem, fagyasztottam egy kondérral alaplevet, ebbe dobok egy kis zöldségkeveréket és tésztát).

Tízóraira egy szendvics, abból ami éppen van a hűtőben, vacsorára valami könnyű, akár leves, vagy egy kis piritós szopiteával.

Pótvacsi (vagy ha éjjel megehezem) banán, alma stb.

Eközben persze van nasi, ha épp rákívánok, egy kis csoki, vagy házi csokis zabkeksz, és irdatlan mennyiségű folyadék.

2014. dec. 5. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!