Amióta szoptatok, nagyon hullik a hajam. Meddig tart ez és mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Mert már nagyon sok kihullott, szemmel láthatóan is, és még csak 4 hónapja szoptatok de szeretnék tovább is:( Ami a legrosszabb, hogy a babám keze, peluja mindene hajas... Nem győzöm szedegetni..2008. aug. 15. 11:25
1/3 anonim válasza:
szia!
amikor a most 5 éves kisfiamat szoptattam, sajnos mondhatni azt, hogy megkopaszodtam. Én C vitamint szedtem rá, lassan, de azért helyre jött. Most is félek egy kicsit ettől, mert most 38. hetes babás vagyok, és lehet hogy a szervezetem majd megint így reagál rá, de most korábban elkezdem szedni a c vitamint, remélem most is bejön.De ha szerintem bemész egy gyógynövényboltba, ott is biztos tudnak rá ajánlani valami csodaszert! fel a fejjel!:)
2/3 anonim válasza:
Én is így vagyok, nekem az első gyerekemmel nem volt ilyen, most a második babánál annyi hullik, hogy reggel a párnámat meg sem merem nézni. Én a Bánfi hajszesszel és samponnal próbálkozom, úgy látszik, hogy mérséklődött... Hosszú hajamat is levágattam, de így azt értem el, hogy nem tudom összekötni, és mindenütt ott van a haj... :-( DE nem hullik kevesebb, mint ahogy "ígérték"...
3/3 anonim válasza:
Egy cikkben ezt találtam: (bár a hajhullás ellenszeréről nem szól a fáma, de talán megnyugtató) "A nők haja nagyjából tíz százalékkal lesz teltebb a terhesség alatt – ez is az ösztrogén hormonnak köszönhető. Ez viszont azt is jelenti, hogy a roncsolódott hajszálak sokkal tovább maradnak a fejbőrben. A pakolások és az ápoló termékcsaládok visszaadják a haj csillogását. A terhesség után sokkal erőteljesebben hullik a haj, míg újra helyre nem áll a rend, legkésőbb a szoptatás után."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!