Mit egyek és igyak hogy sok tejem legyen?
Alkalomszerűen a laktoherb tea is jó. Az elején nagyon fontos, hogy pihenj, ne stresszelj es egyél, minél többször. Sos segít a péksütemény pl.
Energiaitalt nem szabad inni, az nekünk sem jó, nemhogy a babának, ez a nőgyógyász, khm.....
Egy energiaital egy káványi koffeint tartalmaz. Ha jó fajtát veszel, akkor sem tartósító, sem színezék nincs benne, tehát annyi, mint egy üdítő. Sok a legenda az energiaitalt illetően, pedig csak az összetevőit kell megnézni. Szoptatás alatt napi 2 kávé megengedett. Én ittam néha energiaitalt, mert babám éjjel nagyon pocifájós volt és alig aludtunk valamit. A nagyot is el kellett látnom közben. A kávét pedig nem bírja az epém. Reggel ittam időnként egy fél dobozzal, a babám durmolt ugyanúgy utána.
Egyébként tejhez sok folyadék (napi 3 liter) és jó minőségű szénhidrát kell. (jó fajta pékáruk, rizs, krumpli) Emellett fehérje. (főleg hús, tojás, kevés tejtermék)
Fontos, hogy stresszmentes legyél, mindig pihenj a babával, amikor teheted. Kérj és fogadj el segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!