Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » S. O. S. Lányok, megy a...

S. O. S. Lányok, megy a hasam. Szopizhat így a babám?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel óta megy a hasam. Tegnap még csak-csak el voltam, ma viszont rosszabb a helyzet. Már kb. 6x voltam wc-n és most már érzem, hogy le vagyok gyengülve, szédelgek, szinte remeg a lábam. Étvágyam nem sok van.

Ugye tejcsin keresztül nem kaphatja el a lányom ezt a nyavalyát? Gyomorrontás lehet, bár a páromnak semmi baja sincs, pedig ugyanazt esszük itthon. Jaj nyugtassatok meg, hogy nem kaphatja így el. 8 hós csajszi anyuja

2010. jan. 27. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan szoptass! Biztosan nem fogja elkapni, de próbálj meg sok folyadékot fogyasztani és diétázni.
2010. jan. 27. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Szoptass nyugodtan tovább, még ha el is kapja tőled, akkor is kapja egyből az általad termelt ellenanyagokat is, úgyhogy kutya baja sem lesz:) De valószínű rosszul esett valami, azt meg nem fogja elkapni:) Jó babázást!
2010. jan. 27. 18:38
 3/3 anonim válasza:
Szerintem is szoptass,de ha enyire rosszul vagy de ha: szédülsz meg ijesmi akkor lehet hogy elkéne menni orvoshoz. Szerintem.
2010. jan. 28. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!