Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van olyan anyuka, aki nagyon-n...

Van olyan anyuka, aki nagyon-nagyon szeretett volna szoptatni, és mégsem tudott?

Figyelt kérdés
Mi lehetett az oka?
2014. nov. 6. 00:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

3-ik vagyok.

Ne stresszelj feleslegesen! Nekem anyumnak is 3 hónapig volt teje, aztán én 7 hónapig fejtem, de addig sok volt. Ezt nem lehet előre tudni, ha valami miatt nem tudod szoptatni, mert túl türelmetlen vagy neked fáj, még akkor is jobb, ha lefejed. Egészsége szempontjából megkapja a tejet és ez a legfontosabb. Igyál sok édeskömeny teát, nekem az bejött.

2014. nov. 6. 22:46
 12/15 anonim ***** válasza:

A ne stresszelj tényleg jó tanács, aztán ha ott vagy, nem biztos, hogy meg tudod csinálni.

Ha úgy érzed, hogy gond van, BÁRMILYEN gond, azonnal kérj segítséget. Én a LLL-t nem szeretem, szerintem az IBCLC-s tanácsadók jobbak.

2014. nov. 7. 08:08
 13/15 anonim ***** válasza:
2014. nov. 7. 10:55
 14/15 anonim ***** válasza:
En is az ibclc.hu ra szavazok barmi szoptatasi probpema eseten!!
2014. nov. 8. 00:18
 15/15 anonim ***** válasza:
A fájdalom ne tantoritson el!!! Én három hónapig szoptattam ordítva, bőgve. Csaszaros voltam. Nehézkesen de beindult. Az első alkalomtol kezdve a fiam, mint a pioca, úgy tapadt rám, ahol csak ért. Olyan erősen szívott, hogy a bimboudvar teljesen lila foltos volt. Ez meg a kórházban. Jóformán reggeltől estig szoptattam. Volt h két órán át. Fájt, kegyetlenül... De akkor se adtam fel! A vágás a hasamon nem fájt annyira. Sebes, repedt volt a bimbom. És már lassan 6 hónapja szoptatok. Sose volt sok tejem, de neki elég volt. kb a második hónapban napi 1x kapott tápszert. Most kicsit érzem., h megint kevesebb. Kevés folyadékot ittam. De most fejek, és sokat iszok és már egyre több van. A lefejt tejcsit rakom a fagyra.. Hozzataplalunk ugyh jól jön majd fozelekbe. Bármennyire nehéz, vagy fáj sose add fel!!! Nem mindenkinek megy automatikusan. A másik dolog, h rakattanni se szabad, mert ha nagyon sokat aggodalmaskodsz rajta, az többet árt, mint használ.
2014. nov. 10. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!