Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet hulye kerdes de tapaszta...

Lehet hulye kerdes de tapasztalatlan vagyok! Mikortol lehet menni a picivel csavaarogni? Hogy nelegyen gond az etetes?

Figyelt kérdés
Itt gondolok arra hogy esetleg bevasarolni vagy ha nagyon kell magammal vinni?persze nem ugy "gond " az etes hanem pl ha elmegyunk tesoba es ehes lessz a pici akkor hol kapjo cict??irigyeltem mindig is olyan anyukakat akik par hetes babokkal mar mentek arkad ikea stb stb stb .egy 5 hetes kislany anyukaja
2014. okt. 31. 10:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Megcsinálom előre, van melegen tartó dobozunk cumisüveghez. Annyi ideig eláll benne.
2014. okt. 31. 14:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Amikor már tápszeres volt a kisfiam, én nem kevertem be előre. Kis dobozban vittem a kimért tápszert és a meleg vizet a cumisüvegben. A cumisüveget melegentartó tárolóban vittem. Így a víz mege maradt és frissen tudtam elkészíteni a tápszert.

Ilyesmi volt a miénk is:

[link]

De ebbe viheted a még m

2014. okt. 31. 18:16
 13/15 anonim ***** válasza:
szóval viheted esetleg a lefejt tejet is, cumisüvegben
2014. okt. 31. 18:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne bonyolitsd ennyire. Mit bajlodnal cumisuveggel? Lefejni elmosni vinni melegiteni? A cicidbe ott a megfelelo mennyisegu minosegu homersekletu anyatej. Indulas elott szoptasd meg ha megis kell csomo helyen van baba mama szoba. Probafulkeben is kitunoen lehet szoptatni. Es sztem nyilvanos helyen sem gaz ha nem latszik illetve ha kb.5 meteres tavolsagban nem ul senki. Legyel gombos felsoben h.ne kelljen felhuzni a polod es nem lesz ki semmid. Akit zavar h.ilyen pici babat szoptat az anyukaja ne nezzen oda. Ez termeszetes dolgo es emiatt nehogy otthon maradj!!!! En a mai napog megoldom cicifuggo fiammal 14 hos es allandoan jovunk megyunk...
2014. okt. 31. 23:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) aranyosak vagytok
2014. nov. 1. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!