Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Naprol napra ingadozik a...

Naprol napra ingadozik a tejtermelesem. Mitol lehet?

Figyelt kérdés
Olyannyira valtozo, hogy egyik reggel be vannak durranva kovetkezo nap meg laposak...Valaki tapasztalt hasonlot?
2014. okt. 16. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
én is ezzel szenvedek (3 honapos) 3-4 napig szinte spriccel a tejem utana 3-4 napig fejni is alig tudok aztan bedurran aztan megint kevesebb lesz. egyik nap még 600 felett eszik, másnap reggel meg ugy ebredek mintha nem toltene vissza.....probaltam mar osszefuggesbe hozni mindennel: keves alvas keves viz sok szopi de hiaba mindenre figyelek es megis ez van 4-5 naponta.
2014. okt. 16. 15:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem is 3 honapos lesz a babam jovo heten:) Fogalmam sincs hogy mitol lehet, arra gondoltam, hogy irni fogom mit eszek, hatha van osszefugges. Folyadekot minden nap sokat fogysztok.
2014. okt. 16. 15:47
 3/3 anonim ***** válasza:

jó ötlet. ráadásul amikor ilyen kevésnek tűnik, akkor a baba is kevesebbet eszik napi szinten..és sosem tudom, hogy azért, mert kevesebb a tejem (esetleg zsírosabb), vagy azért mert nem is szeretne többet enni. Ilyenkor a hízása is megáll napokra. Valószínű hogy nem is szeretne többet enni, mert ilyenkor fejek ezerrel az apadástól tartva, és amit nagy nehezen lefejek, azt oda akarom neki adni, de nem kéri. Pedig el szokta fogadni üvegből.

Tehát egyik nap rengeteg a tejem, sokat is eszik - nem azért lesz másnapra kevesebb mert előtte levő nap nem szopizott eleget.

2014. okt. 16. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!