Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mellszívót vittetek a kórházba...

Mellszívót vittetek a kórházba szüléskor?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,mikor kell elkezdeni használni a mellszívót,már az első naptól kezdve szülés után?Akkor gyorsabban megindul a tej vagy ilyenkor még nem szabad,nehogy ne maradjon a babának előtej??Ti hogy csináltátok?
2014. okt. 9. 21:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

nem vittem, de szerencsére volt gépi a kórházban (szt.istván)

jó, ha van mivel szaporítani az elején.

amúgy a gépi sokkal jobb eleinte, olcsó használtat érdemes online-aukciózni.

nekem úgy, hogy a gyerek folyton szopizott - szinte szünet nélkül, ittam laktoherb teát, fejtem (már ha véletlen nem lógott cicin a gyerek) :) és ettem, ittam - mentes víz napi 3 liter, vagy annál több fogyott - így is csak az ötödik napon lövelt be a tej. (tejlázzal, izzadtam, éjjel vacogtam. mellem az eredeti ötszörösére nőtt) :)

2014. okt. 14. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!