Mellbimbó védő ill. ápoló krémet keresek? Jól jönne a tanács.
Figyelt kérdés
Nem túl drágát és amit nem kell lemosni szopi előtt.
Voltam ma a dm-ben mert olvastam egy babylove Mother nevű krémről de az üzletben azt mondták hogy már régóta nincs és nem is lesz.
Remélem tud valaki segíteni, előre is köszönöm!
2014. szept. 29. 21:14
11/16 anonim válasza:
Nekem a medela purina vált be. Tiszta lanolin (gyógyszertárosat nem adtak.) bababoltban is vettem, de gyógyszertárba tudtak rendelni is. Elég drága, de az elején muszáj volt.
12/16 anonim válasza:
Nem jól írtam: medela purelan 100
13/16 anonim válasza:
bimbovedobol pedig Medela, talan kozepes meret. Brendonban kaphato. vagy esetleg tommy tippee; de semmikepp se avent, az borzalom.
14/16 anonim válasza:
A medela krémje tényleg tiszta lanolin, csak kb. 15x annyiba kerül. Gyerekorvos írhat receptet lanolinra, lehet, hogy nem tisztán, hanem vazelinnel, de lehet kérni összekeverés nélkül is.
15/16 anonim válasza:
webaruhazban is lattam igaz ott nem 400 ft hanem 1000 ft de meg mindig nem 2500 ft....de itt azon van a hanngsuly h a garmastantol ujra sebes lesz, a lanolintol nem. ergo lanolint csak egyszer kell megvenni.
16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
Két gyógyszertárban is próbáltam szerezni lanolint de nem kaptam.
Nálam nem a kezdeti szopizás okozta sebesedéssel van probléma. Hanem fogzik a kisfiam és a nyála olyan "erős" hogy kimarja a mellbimbómat. (A popsija is ilyenkor kiütéses, felmart és piros).
Ez időszakosan jelentkezik, utoljára tűrtem és nagyon viszketett, sebes lett a mellbimbóm és udvara. Persze nehezen is gyógyult meg.
Most azért keresek krémet nem szeretném ha ismét rosszabb lenne.
2014. okt. 2. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!