Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak hogy legyen...

Mit csináljak hogy legyen elég tejem iszok tejserkentő teát már mindent kipróbáltam, de híába még mindig kevés a tejem?

Figyelt kérdés
Csak a jobb cicimből hajlandó enni a balt nem fogadja el mit tegyek?
2008. aug. 10. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Nyugodj meg, gondolj arra hogy lesz elég tejem, kicsit kézzel fejjed, vagy mellszívóval próbáld meg, pihenjél amennyit tudsz, és lesz tejed!
2008. aug. 10. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia,a sör sok tejet csinál,napi egy üveggel,meg a rántásos ételek is.amibe sok rántás van,én minden nap iszok sört is . 2,5 hos baba anyukája
2008. aug. 10. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom ezt a sör dolgot. Azért nem kell túlzásokba esni, de hát mindenki maga dönti el.

Ajánlom még az urtica urens-t, gyógyszertárba recept nélkül lehet kapni, és azt hiszen napi 2x vagy 3x kell 5 golyót bevenni, de erre kérdezz rá, hogy tejszaporításra hogy mennyit. Azt tudom hogyha többet veszel be elapadhat a tejed , 15-öt, ezért nagyon fontos a pontos adagolás és betartás.

Mindenképp próbáld mellre tenni mert akkor indul el a természes reakció és ami maradt benne azt fejd, fejd, fejd.

Fontos hogy nagyon sokat pihenj, megfelelően táplálkozz és sok sok folyadékot igyál. Akár szoptatás alatt is egy pohárral. Valamint hogy ne idegeskedj.

Vhol itt az oldalon még találtam ilyen tejjel kapcsolatos kérdést és ajánlottak oldalt, de már nem tudom mi volt pontosan. Olvasgass visszafelé is és megtalálod.

2008. aug. 10. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia.A legjobb és legkevésbé betartható dolog,hogy ne stresszelj.Semmi sem apasztja jobban a tejet mint az idegeskedés.Nekem öt napja kezdődött a kálváriám./% hét 4 napos baba/Császárral szültem,de azért volt tejem,egy ideig.Elkezdett kevés lenni 5 nappal ezelőtt.Pánikba estem.Nem elég,hogy 37 hét 2 naposan szültem,nem elég,hogy nem tudtam megszülni/császár/még etetni sem tudom.Milyen anya vagyok én.Sírtam két napig.De...More Milk.4*1 tabletta,homeós bogyók,napi 8-10 szoptatás mindkét mellből+ha tudtam fejtem is.Alkoholmentes sör,rostos őszilé,100%-os narancslé,2 liter víz,tej.

Eredmények:A MOre MIlk ebben a dózisban nem hatott,így megemeltem 4*2-re.Ordított a gyerekem a rengeteg győgynövénytől,de kezdett több tejem lenni.A homeós bogyókkal vigyázni kell mert apasztanak egy idő után.Eleinte jó.Tehén tejet tilos inni,mert ez az egyetlen amit nem bir a kisbaba.Rostosak,sör jó,segít.Víz is kell,főleg szoptatás közben.Szopik a babám,nem kell pótolni már.Szóval kitartás és ne idegeskedj.

2008. aug. 11. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Először is szoptass, szoptass és szoptass, aztán fejj!!!

Minél többet "használják" a cicid, annál inkább termelődik.

Nekem is volt egy időszak, mikor nem kellett neki a bal mellem. Kicsit be kell csapni: éjjel mikor éhes és nincs ébren nagyon, akkor add neki. Vagy szoptass fekve, de a baba bal oldaláról, de kicsit kitekeredve add neki a bal melled. Nálam hamar elmúlt ez az időszak, most már eszik a balból is:-)

2008. aug. 11. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a gyerekorvos Domperidon nevű gyógyszert írt fel. Ez eredetileg hashajtó, de van egy olyan mellékhatása, hogy serkenti a tejtermelést. Nálunk bevált.
2008. aug. 16. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!