Mitől csökkent ilyen drasztikusan ennyi idő után a
tejem?
Figyelt kérdés
Kislányom 1 éves, reggel és este szopizik még, és ha felébred akkor éjjel 1x. Lefejni napi 500 ml-t tudtam eddig, most pár napja hirtelen lecsökkent 300-320 ml-re.
Nem történt semmi, nem ittam kevesebbet, nem vagyok beteg, ...
Visszajöhet, vissza tudom még hozni valahogy?
2014. szept. 20. 21:49
1/9 anonim válasza:
Már nem igényli a lányod, mert már nem elég laktató neki. Felesleges már visszahozni.
2014. szept. 20. 22:03
2/9 A kérdező kommentje:
Ha nem igényelné, akkor nem is szopizna annyit, nem?
2014. szept. 20. 22:06
3/9 anonim válasza:
Mert a természet jelez jogy itt a vége hamarosan. 1 éves kor után már böven eleget szoptattál. Az elözönek igaza van a lány már nem igényli, hiszen kereset-kínálat alapján müködik a dolog... Örülj neki hogy végre hamarosan vissza kapod a tested magadnak... Ihat mostmár tejet is, vagy ha nem akarsz neki adni, mert van ilyen is... Adjál tápszert...
2014. szept. 20. 22:37
4/9 anonim válasza:
Természetesen ne adj neki tápszert, hiszen van tejed. Viszont a fejést hagyd abba. Tulképp miért fejsz? Szerintem egyébként nincs semmi gond. Ilyenkor már szinte csak szopi közben termelődik és gondolom nem ugyan olyan tejleadó reflexet vált ki a baba, mint a gép.
2014. szept. 21. 07:44
5/9 A kérdező kommentje:
Anyatejleadó vagyok, ezért fejek.
Neki bőven van elég tejem, a leadott csappant meg. Tejet egy jó darabig semmiképpen nem kaphat még, tápszert meg minek, ha tud szopizni.
2014. szept. 21. 08:45
6/9 anonim válasza:
Én nem adnék neki tejet, sem tápszert, szoptasd csak nyugodtan, ha mindkettőtöknek jó. Én is anyatejadó vagyok és nekem is ingadozik a tejmennyiség, mondjuk én sose tudtam felhozni napi 5 decire, olyan 4 körül szokott lenni. Azt vettem észre, hogy befolyásolja a pihenés, a folyadékfogyasztás, de még az is, hogy mit eszek, stresszelek-e.
2014. szept. 21. 09:07
7/9 A kérdező kommentje:
Ezek nekem is befolyásolják a tej mennyiségét, de most nem történt semmi, ami indokolná a csökkenést.
Kislányom korababa volt, vannak kisebb problémáink (asztma, folyamatosan fennálló húgyúti fertőzés, izomproblémák), ezért a tejet minél később szeretném neki bevezetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!