Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Sikerülhet a szoptatás bimbóvé...

Sikerülhet a szoptatás bimbóvédővel? Ti meddig tudtatok így szoptatni?

Figyelt kérdés

Sajnos csak bimbóvédővel tudom szoptatni 1 hetes babámat. Jelenleg 30 és 50 g között eszik vele. (hamar elfárad és elalszik a cicin)

Akik bimbóvédővel szoptattak, meg tudnátok nyugtatni? Bimbóvédővel ki tudja üríteni a baba a mellet? Ugyanúgy fogom tudni szoptatni mint nélküle? Nektek meddig sikerült? Ha 6 hónapig csak anyatejes lenne, már örülnék.

Nekem az Avent bimbóvédőt ajánlották a kórházban, van esetleg ami ennél is jobb?

Nagyon köszönöm a válaszokat előre is!

2014. szept. 20. 13:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolsónak: hálistennek ahogy olvasod nagyon sok jó tapasztalat van, és sokan egyáltalán nem tudtunk volna szoptatni anélkül! Sajnálom hogy ti így jártatok, jó hogy megoldódott :)
2014. szept. 25. 19:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem rosszból írtam nyílván másnak meg azzal jobb. Csak a saját tapasztalatomat írtam le. (Utolsó)
2014. szept. 26. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!