Viktoria1978 kérdése:
Idegesit a szoptatas, szoszerint az idegtöl elsirom magam, miert van ez?
Figyelt kérdés
Van egy 19 honapos kisfiam, meg szopizna, de mar nincs tejem, csak par korty. A masik az, hogy februarra varjuk a kisöccset, most 20 hetes vagyok. A kisfiam eddig a cicimen aludt el, ha Volt benne tej, ha nem, de most, ha el kezd szopizni egyszerüen nem birom elviselni, talan fel percet, ha birom, aztan vagy elveszem töle (akkor az alvasnak löttek) vagy tovabb birom, de a könnyeim potyognak az idegtöl. Ez az allapot kb 1 honapja all fenn. Nagyon szeretem a kisfiam, szivesen adtam neki eddig cicit, de most mar kesz vagyok. Tudtok vmit tanacsolni? Voltatok mar hasonlo helyzetben?2014. szept. 18. 22:58
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat.Tejem mar csk par korty van, de ez Sem biztos, inkabb csak cuminak hasznalja es csak az egyik mellem. A masikat mar felevesen nem szerette, azota szoptattam 1 mellböl. Napközben nem ker, csak amikor alvasra kerül a sor (delutan es este). Probaltam a kisagyba tenni, hogy egyedül alszik-e, de nem, eleinte felall, fetreng aztan, ha megunta üvöltözik, hisztizik. Ma vettem neki cumit, nincs nagy sikere, egyszer erre repül, egyszer arra. A cumisüveggel valo altatas Sem sokkal jobb, de talan meg ennek van legtöbb sikere. Locsolja a teat az agyon. SZoval most legy okos domonkos:) Meg mindig racsos kisagyban alszik, lehet jobb lenne venni neki egy kisgyermekagyat, de akkor meg valsz en aludnek el mellette:) Lehet az idö megold mindent. Megegyszer köszönöm a valaszokat.
2014. szept. 19. 23:37
12/14 anonim válasza:
gyerekágyból tuti kimászkálna, ahhoz még nagyobb fegyelem kell, hogy bent tartsd. Én örültem, amíg betehettem a kiságyba. :)
Ha cumi nem megy, talán jó lesz a cumisüveg. Mindegy melyik, vagy szerintem mindegy mi, csak a célnak megfeleljen. Én ebben az időszakban adtam be neki egy-egy játékot, vagy széthajthatós mesekönyvet, hogy nézegesse. Egy darabig babrálgatta, aztán elaludt. Ez kb volt vagy két hónap, mire szép lassan teljesen átszokott az egyedül alvásra, de neked most fontos lenne gyorsabban.
Légy kitartó, persze nem kegyetlenül, és menni fog! :)
13/14 A kérdező kommentje:
Nincs szivem neki nem adni cicit. Par perc es tudja, hogy nincs benne, elfordul tölem, kicsit szenved, beszelget aztan elalszik egyedül. Tegnap vettem neki ejszakai tapszert vagy minek hivjak. Azzal Elvan egy felorat a kiagyaban, azutan kicsit meg nezte velem a tevet. Vagyis en probaltam nezni, ö elszorakoztatta magat a teajaval:) Utana haloszoba, lampa leol es alszik. Nem erzem, hogy kemenyedne a hasam szoptatas alatt, de het mulva megyek kontrollra, a doki megnezi majd mi a helyzet a kistesoval.
2014. szept. 20. 22:47
14/14 anonim válasza:
8-as hozzászóló vagyok. Nem értem a lepontozást... A szoptatás méhösszehúzódást okoz, ami terhesen nem igazán jó. Másrészt a múltkor a gyerekorvosunk azt mondta szó szerint a terhesen szoptatásra és a tandemszoptatásra, hogy kifejezetten káros az anya csontjaira. Nem tudom miért kell lepontozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!