Kedves anyukák! (? ) A feleségem megkért, hogy vegyek neki ELEKTROMOS cigit. Két és fél hónapos a lányunk. Terhesség alatt és mióta megvan a baba nem cigizett szerintetek?
Vegyél neki.
Inkább ez, mint a napi 1 doboz.
Én is cigiztem, nagyon sokat a terhesség előtt és tudom, mekkora önuralom kell ahhoz, hogy letegyük és ne kezdjük újra.
Ez az "örülj neki" milyen szép:)) Egy 2,5 hónapossal az ölében elég trén fog mutatni bagóval a kezében. Mert más nem tudja hogy "elektromos". Fogja kapni a megjegyzéseket! Inkább el kéne magyaráznod neki, ha már magától nem tudja, ez csak pótcselekvés, máshogy kéne a feszkót levezetni, az elektromos cigi nagy átverés, hogy ne tudjanak leszokni.
Másik, hogy a baba előtt is szívni fogja, és nemsoká majd a doboz cigit veszi meg, később majd hogy mondja a kislánynak hogy ne cigizz ha ő meg csinálja?
Amúgy meg már ciki a cigi manapság, sokkal kevesebb ember kezében látom mint régen.
Utolsó, mégis miért szívná mások előtt?
Anyukám és apukám is rengeteget cigiztek régebben, mégsem gyújtottam rá soha, még csak próbából sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!