3 hónapos babám állandóan a szájába matat és nyáladzik. Egész nap a cicin lóg. Tej van nem azzal van a gond. De ez normális?
érdekes... mert nem normális egész nap a cicin lógni
baromság
Utolsó, nehogy már te mondd meg, hogy mi a normális, és mi nem az. Ha a lányomnak és nekem ez jó, és normális, hogy vannak napok amikor a cicin lóg, az neked miért fáj?
Szerintem meg az a baromság ahogy ehhez a kérdéshez hozzá álltok. Azért, mert a ti babátok nem ezt igényelte, vagy úgy voltatok vele, hogy nehogy már egész nap a cicin lógjon, le kell szólni a másikat? Szégyelljétek magatokat, de nagyon.
szégyellje magát a halál, barom előző
Mi a francért lógjon egész nap az emlőn? hogy tud úgy az anya dolgozni,élni? mi van, ha vannak nagyobb testvérei, akikkel szintén kell foglalkozni azokat is felaggatja az emlőkre? ez a "megnyugtatási mód" egy idő után igen terhessé válik.
Azonkívül a RITMUS a világon az egyik legfontosabb dolog. Evés alvás- ezekkel lehet a ritmust segíteni -ilyenkor alakulnak, fejlődnek ki a szervezet ritmikus rendszerei.
(Nem várom, hogy megértsél előző. Aggasd magadra a gyerekeket, és kend szét az egész napot/életet kedvedre- nekem nem fáj, nekem nem.)
Látod 15-ös, itt jön ki legjobban, hogy milyen buta vagy. Úgy látszik nem látsz tovább az orrodnál. Te tényleg úgy értetted az egész napot, hogy reggel 6-kor ráteszem a mellemre a babámat, és este 8-ig le sem veszem?????? Ezt erősen eltúlozva értettem, azt hittem világos.
"Aggasd magadra a gyerekeket" lehet, hogy te aggatod/aggattad magadra a gyerekedet, de én a ruhákat szoktam a fogasra.
Erre nem is tudok mit reagálni, de nagyon jót nevettem.
"kend szét az egész napot/életet kedvedre nekem nem fáj, nekem nem." ezek szerint csak fáj, ha még most is az én napommal foglalkozol, de ne idegeskedj, mert nem neked kell helyettem a napi teendőket elvégezni, úgyhogy azt hiszem tényleg az én dolgom, hogy mikor és hogy van mellen a gyermekem. Puszi :-D
nem akartam vitát keverni.
én se reggel 6-tól este 11ig lógatom egyfolytában a csöcsömön a gyereket . igen van egy 18 hónapos nagylányom azért kérdeztem a cicis témát mert ő mindig is tápszeres volt ez az élmény elmaradt és ezért kérdeztem hogy normális dolog ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!