Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 10-11 hónapos babátok hányszor...

10-11 hónapos babátok hányszor szopik még naponta?

Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem tápszeres de 7 hós kora óta csak reggel mikor felkel 8 fel 9, este mikor lefektetem 10-11 körül :) most 10 hós :) napközben csak szilárd 3-4 alkalommal.
2014. aug. 15. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
10,5 hos kisfiam minden elalvasnal keri es akkor is ha epp nyugoskodik... szval rengetegszer. A plusz az,hogy ejszakais minimum 3x keri. :/ Orulok, hogy megmindig tudom ciciltetni ... de ez mar tulzas es nem tudom lecsokkenteni sem :/
2014. aug. 15. 14:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Kislányom 10,5 hónapos. Eddig 3x szopizott naponta, reggel, este és éjjel. 2 hete elhagyta az éjszakait, 2 napja pedig már reggel sem igazán kell neki, inkább a tesók reggelijét bámulja.

Nem kevés neki napi 1 szopi?

2014. aug. 15. 14:13
 4/4 anonim ***** válasza:
ha mar rendesen eszik majdnem mindent amit ti is akkor nem. Viszont adj neki meg vmi tejitalt szerintem.
2014. aug. 15. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!