Naponta hányszor szopott a babád, amikor először jött meg a menzeszed szülés után?
1 éves múlt 21-én a kislányom és eddig még nem menstruáltam, napközben 4-5x szopizott és éjszaka is 2-3alkalommal.
Elkezdtem fokozatosan csökkenteni az éjszakai szopik számát, kb. 2 hét alatt teljesen elhagyta. És napközbenit is 3 alkalomra csökkentettem , tehát már csak max. 4x szopizik és így jött meg pont ma.
Csak cicizett, 3,5 hónapos volt, nem tudom hányszor, de sokszor, nappal és éjjel is kb 3 óránként
Azóta is cicizik, 22 hós én meg havonta rensdszeresen menstruálok
Hű, én 8 hónapja szültem, és még mindig rengetegszer szopik a gyerek, nap közben 2-3 óránként, éjjel is 5-6-x alkalommal. Még nem jött meg.
Nővérem ugyanígy szoptatta a kisebbik lányát, ő viszont a 4. hónaptól menstruált.
Úgy tűnik, semmilyen összefüggés nincs a szoptatás és a menstruáció között, talán alkati dolog lehet.
Még napi 9-szer! Nappal 2 óránként, éjjel 1-szer.
5 hónapos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!