Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Naponta hányszor szopott a...

Naponta hányszor szopott a babád, amikor először jött meg a menzeszed szülés után?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 11:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Kétszer (reggel-este), de ikrek, igy ez tulajdonképp 4-nek felel meg... 11 hónaposak voltak.
2011. jan. 31. 11:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanannyiszor, mint előtte, mert rögtön menstruáltam minden hónapban (egyszer sem maradt ki szülés óta sem). 6hós koráig kizárólag anyatejet kapott, s egy éves koráig szopizott.
2011. jan. 31. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hét után megjött. Ugyanannyiszor szopott, csak szerintem kevesebb mennyiséget, mert ha megvan, akkor utálja az ízét, és amikor elkezd szopizni, megérzi az ízét, és már fintorog is. De ugyanannyiszor volt cicin (amúgy akkor még 6x-7x szopizott egy nap, most 4 hónapos és 5x eszik egy nap)
2011. jan. 31. 16:13
 4/8 anonim ***** válasza:

1 éves múlt 21-én a kislányom és eddig még nem menstruáltam, napközben 4-5x szopizott és éjszaka is 2-3alkalommal.

Elkezdtem fokozatosan csökkenteni az éjszakai szopik számát, kb. 2 hét alatt teljesen elhagyta. És napközbenit is 3 alkalomra csökkentettem , tehát már csak max. 4x szopizik és így jött meg pont ma.

2011. febr. 2. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak cicizett, 3,5 hónapos volt, nem tudom hányszor, de sokszor, nappal és éjjel is kb 3 óránként

Azóta is cicizik, 22 hós én meg havonta rensdszeresen menstruálok

2011. febr. 2. 13:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Hű, én 8 hónapja szültem, és még mindig rengetegszer szopik a gyerek, nap közben 2-3 óránként, éjjel is 5-6-x alkalommal. Még nem jött meg.

Nővérem ugyanígy szoptatta a kisebbik lányát, ő viszont a 4. hónaptól menstruált.

Úgy tűnik, semmilyen összefüggés nincs a szoptatás és a menstruáció között, talán alkati dolog lehet.

2011. febr. 2. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Még napi 9-szer! Nappal 2 óránként, éjjel 1-szer.

5 hónapos volt.

2011. febr. 2. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:
8-10 alkalommal.3 hónapos volt.
2011. febr. 3. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!