Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akik úgy táplálják anyatejjel...

Akik úgy táplálják anyatejjel a babájukat hogy lefejik neki azok miért úgy csinálják?

Figyelt kérdés
Nem számonkérés akarna lenni csak kíváncsi lennék hogy miért?Esetleg több lesz tőle a tej vagy miért?
2010. jan. 13. 23:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
8:58 as köszönjük szépen. Ott a pont.
2010. jan. 14. 09:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem szopizik a kislányom, eddig fejtem és úgy adtam neki.Mindent megpróbáltam a szopi érdekében, nem ment.Nem tudtam rendesen lefejni,így jó kis mellgyulladásom lett. Védőnői tanácsra apasztom most gyóygszerrel, baba tápszeres lett.Mielőtt bárki leszólná a védőnőt, leírom, hogy ő is, a kórház babásai is azt mondták, hogy ennyire kötött, izmos melleket még nem láttak,ezért nem tudtam rendesen fejni sem, és nem ment a szopi sem.Kezdődő depresszióm lett.

Szóval el kellett döntenünk a férjemmel, hogy egészséges és kiegyensúlyozott anyja legyen, vagy egy beteg, fejőgéppel rohangáló hü..e.

Az első mellett döntöttünk.Ne szólja le senki azokat, akik megunták a fejést, mert az bizony a babázás rovására megy!

Sztem az a lényeg, hogy jó anyák legyünk, ki így, ki úgy, de biztos mindenki megtalálja a módját.

2010. jan. 14. 12:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Jajj, Lányok, de jó olvasni, hogy nem vagyok egyedül!

Én 3 hónapja fejem a tejet, de sajna nincs sok, annyi amennyi épp kell, ill. egy vírusos hányás miatt annyi sem, így tápszeres kiegészítés kell. 2 óránként fejek 1 órán át, és akkor is max 60ml jön le. Egyedül reggel jön több, már csak olyan 200-240 körül a régi 380-420 helyett (vírus...).A babám átalussza az éjjelt.

Én is azért kezdtem fejni, mert a szopi sehogy se ment. Próbáltam bimbóvédővel, jött a tej, csak a szája mellett folyt ki, és a lányom meg nem lakott jól...és hasonló dolgok.

Igen, macerás a fejés és sok időt elvisz (főleg aki úgy küszködik 1 órát 60 miliért mint én) és nekem is mondták hogy ha nem megy, ne erőltessem, mert a végén totál depi leszek-sokat sírok már- a gyerekemnek kiegyensúlyozott anyára van szüksége. Szóval én nem adom fel, de tök megértem akinek muszáj pl a fent említett probléma miatt. És ahelyett hogy leszólna minket valaki mert nem szoptatjuk, szerintem becsülendő, hogy több hónapig akkor is fejtünk/fejünk szorgalmasan (baba-férj-háztartás rovására), csak hogy a gyerek anyatejet kaphasson!

Kitartást Nektek!!!

2010. jan. 14. 12:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, annyit hogy két mellből jön annyi amiket írtam! :(
2010. jan. 14. 12:49
 15/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Fúha hát kaptam választ rendesen!!!

Köszönöm mindenkinek!!!

Ne vitatkozzatok csajok!!!Én csak kérdeztem valamit,mindenki leírta a véleményét és ne az én kérdésemen vesszetek össze ok?:-)

Ja még annyira lennék kíváncsi hogy melyiktől tud jobban el lötyögősödni a cici szerintetek?

2010. jan. 15. 01:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Adottság kérdése. Van, akinek szoptatnia sem kell, fejni se, elég a terhesség és már lóg, lötyög a melle. A másik évekig szoptathat, fejhet, mégsem ereszkedik meg neki. Én pl. már a 4. babámat szoptatom. A nagyok 2 éves korukig szoptak, a pici 16 hónapja. Fejtem is elég sokáig, el is adtam belőle. Mégsem lóg a mellem, sőt, valamivel teltebb, mint a szülések előtt volt. Mondjuk anyunak sem lógnak a mellei..én tőle örököltem a jó géneket :))
2010. jan. 15. 07:44
 17/17 A kérdező kommentje:

De jó neked!!!

Az én anyumnak lógósak lettek tehát akkor valószínű az enyémek is azok lesznek:-(

Köszike a választ!!

2010. jan. 15. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!