Akik úgy táplálják anyatejjel a babájukat hogy lefejik neki azok miért úgy csinálják?
Nekem sem szopizik a kislányom, eddig fejtem és úgy adtam neki.Mindent megpróbáltam a szopi érdekében, nem ment.Nem tudtam rendesen lefejni,így jó kis mellgyulladásom lett. Védőnői tanácsra apasztom most gyóygszerrel, baba tápszeres lett.Mielőtt bárki leszólná a védőnőt, leírom, hogy ő is, a kórház babásai is azt mondták, hogy ennyire kötött, izmos melleket még nem láttak,ezért nem tudtam rendesen fejni sem, és nem ment a szopi sem.Kezdődő depresszióm lett.
Szóval el kellett döntenünk a férjemmel, hogy egészséges és kiegyensúlyozott anyja legyen, vagy egy beteg, fejőgéppel rohangáló hü..e.
Az első mellett döntöttünk.Ne szólja le senki azokat, akik megunták a fejést, mert az bizony a babázás rovására megy!
Sztem az a lényeg, hogy jó anyák legyünk, ki így, ki úgy, de biztos mindenki megtalálja a módját.
Jajj, Lányok, de jó olvasni, hogy nem vagyok egyedül!
Én 3 hónapja fejem a tejet, de sajna nincs sok, annyi amennyi épp kell, ill. egy vírusos hányás miatt annyi sem, így tápszeres kiegészítés kell. 2 óránként fejek 1 órán át, és akkor is max 60ml jön le. Egyedül reggel jön több, már csak olyan 200-240 körül a régi 380-420 helyett (vírus...).A babám átalussza az éjjelt.
Én is azért kezdtem fejni, mert a szopi sehogy se ment. Próbáltam bimbóvédővel, jött a tej, csak a szája mellett folyt ki, és a lányom meg nem lakott jól...és hasonló dolgok.
Igen, macerás a fejés és sok időt elvisz (főleg aki úgy küszködik 1 órát 60 miliért mint én) és nekem is mondták hogy ha nem megy, ne erőltessem, mert a végén totál depi leszek-sokat sírok már- a gyerekemnek kiegyensúlyozott anyára van szüksége. Szóval én nem adom fel, de tök megértem akinek muszáj pl a fent említett probléma miatt. És ahelyett hogy leszólna minket valaki mert nem szoptatjuk, szerintem becsülendő, hogy több hónapig akkor is fejtünk/fejünk szorgalmasan (baba-férj-háztartás rovására), csak hogy a gyerek anyatejet kaphasson!
Kitartást Nektek!!!
Sziasztok!
Fúha hát kaptam választ rendesen!!!
Köszönöm mindenkinek!!!
Ne vitatkozzatok csajok!!!Én csak kérdeztem valamit,mindenki leírta a véleményét és ne az én kérdésemen vesszetek össze ok?:-)
Ja még annyira lennék kíváncsi hogy melyiktől tud jobban el lötyögősödni a cici szerintetek?
De jó neked!!!
Az én anyumnak lógósak lettek tehát akkor valószínű az enyémek is azok lesznek:-(
Köszike a választ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!