Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ebbe a melegbe adtok a babának...

Ebbe a melegbe adtok a babának vizet?

Figyelt kérdés
6 hetes anyatejes es tápszeres a babám. Eleg sokat sir csak a cici nyugtatja meg, gondoltam adok neki vizet.
2014. aug. 1. 14:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
Adjál nyugodtan. Nekem a gyerekorvos is azt mondta, hogy bár most az a trend, hogy szoptatott babának nem kell semmi más, nagy melegben azért nyugodtan kínáljam vízzel.
2014. aug. 1. 14:13
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
Én adtam,,elfogadta..anyatejes babának is kell adni vizet ha elfogadja.
2014. aug. 1. 14:13
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Természetesen adok.
2014. aug. 1. 14:14
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
Két etetés között nyugodtan kínáld meg.
2014. aug. 1. 14:14
 5/14 anonim ***** válasza:
41%

Mivel tápszeres adj.

Nekem volt elég tejem, tavaly nyáron míg csak szoptattam a lányom, soha nem kapott vizet, nem is igényelte, hiszen ott a tej.

2014. aug. 1. 14:17
 6/14 anonim ***** válasza:
30%

Irtó nagy melegben is csak szoptattam az újszülött picimet.

Viszont ez csak akkor működik, ha igény szerint kap.

Volt, hogy 20 percenként kért pár kortyot.

Első babámat egyébként én is megkínáltam vízzel, mert aggódtam, de nem kellett neki.

Tehát a képlet elég egyszerű, kínáld meg, ha aggódsz, és ha kell neki, megissza, ha nem, nem.

(Off. nem tudom hol éltek, nálunk egyáltalán nincs kánikula, Budapest, és 28 fok van kint, ez szerintem nem számít vészesen melegnek)

2014. aug. 1. 14:22
 7/14 Különlegescsajszi ***** válasza:
7%
Hát még jó ,hogy kell neki adni valami innivalót! De jobb a víz,lehetőleg bolti és szénsavmentes! Egészségesebb is,mint a cola vagy az ehhez hasonló cukros üdítők.. ! Bár vannak 100%-os gyümölcslevek is,de ebben a hőségben most a víztől jobb nincs !! Ezt úgy írom,hogy 22 éves vagyok,és még nincs babám. Azoknak a drágáknak is kell a folyadék,én is szeretnék majd egy picurit, úgy el lesz kényeztetve... Ahogy életem szerelme Miklós !!! <3 *.* :D
2014. aug. 1. 14:24
 8/14 anonim ***** válasza:
54%
Persze, ha nagyon meleg van issza is rendesen.
2014. aug. 1. 14:28
 9/14 anonim ***** válasza:
76%
Te atya eg 7es valaszolo.tok cuki vagy...jot nevettem.:-)de latszik h nincs meg gyereked.babavizet adhatsz neki kedves kerdezo nekem is azt mondta a gyerekorvos.de nem is biztos h kelleni fog neki.
2014. aug. 1. 14:36
 10/14 Különlegescsajszi ***** válasza:
0%
:D
2014. aug. 2. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!